Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TANIOSZKA

JAK PRZEROBIC PERUKE NA WLOSY NA TASMIE?

Polecane posty

Gość TANIOSZKA

wyjezdzam za tydzien i chcialabym sobie przedluzyc wloski....nie stac mnie na zrobienie tego w salonie za 800zl :( szukalam wlosow na tasmie ale w moim miescie takich nie ma :( buu ale znalazlam treski i peruki syntetyczne...takie dluuugie do pasa i myslalam zeby je obciac od tej siateczki...skleic ze soba klejem do paznokci haha i podoczepiac np na wsowki ktore zastapia profesjonalne grzebyki...ma sens? a moze macie inne pomysly durne :P

Gość wysokie obcasy26
o boshe co to wogóle za pomysł...potem deszcz bedzie padał klej ci sie rozklei i fajnie bedziesz wygladała jak ci połowa włosów wypadnie:D:D ale się uśmiałam z twego pomysłu

Gość taniocha
czemu ma polowa wypasc? a jak pada deszcz to zakladam kaptur a nie ide z gola glowa wiec klej sie nie roztopi

Gość proponuje na allegro
poszukac własy na tasmie typu clip on - posiadaja one takie grzebyki zamykane jak klips , wpinasz we włosy swoje i super efekt. A ceny to juz od 100 mozna poszukać. a jaki masz kolor włosów? ja kupiłam sobie ostatanio takie włoski, ale za jasne i mam zamiar je sprzedać

Gość zrezygnuj z fanaberii
i uczesz swoje własne włosy tak jak się da najlepiej a nie kombinujesz ze sztucznymi...

Gość TANIOSZKA
peruka odpada ! czulabym sie jak stara baba :P a poza tym nie chce calkowicie ukryc moich wloskow...clip on ,wiem,super sprawa ale niedlugo wyjezdzam i nie dojdzie mie przesylka z allegro...niestety...moj kolor to ciemny braz

Gość niekoniecznie
na allegro znajdzieszdobre włosy na taśmie.

Gość TANIOSZKA
tak...ale nie dojda mi do wtorku