Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh...

przespalam sie z facetem mojej przyjaciolki

Polecane posty

Gość ehh...

moja najlepsza przyjaciolka jest z jednym gosciem juz od jakis 2 lat (niestety niezle z niego ziolko juz kilka razy ja zdradzil ona o tym wie ale jest tak zakochana ze mu wszytko wybacza :/)...z ostatniej imprezy musiala sie szybko zwinac ale jej facet zostal...bylam podpita i to w miare nie do konca bylam w stanie sie kontrolowac...zaciagnal mnie do pokoju pod pretekstem ze chcialby pogadac o mojej prziapsiole...i nagle zaczal mnie calowac...ale tak namietnie ze nie mogla sie mu oprzec...i stalo sie...uwazam ze to co zrobilam bylo bardzo podle i ciagle mi sie wydaje ze to co sie wydarzylo to tylko i wylacznie moja wina :/ nie wiem co robic...przestac sie obwiniac bo to on "zaczal" czy powiedziec jej o wszytkim?

Gość 27-girl
Ale małpa z Ciebie.Usmażycie się oboje w piekle.

Gość nic jej nie mów

ja jakoś jak jestem pijany to wiem co robię. Jak można się wygadywac alkoholem. Dałaś bo chciałaś dac i tyle. A i tak kumpela się dowie :-) pozdrawiam :-) PS jak możesz pisac, że jesteś jej przyjaciólką ??

Gość ja111111111111188
Jakbym byl na jej miejscu i sie dowiedziala o tym co zaszlo.... odciela bym mojemu kutaska, a Ciebie nim udusila! Jestes zwykle szmacisko i poprostu jej zazdroscisz...