Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szeszelka

ogromny problem z uwierzeniem w to,że coś dobrego może mnie w życiu spotkac.

Polecane posty

Gość Szeszelka

Witam. Jestem w ogromnej desperacji,nigdy nie przypuszczałam,ze będę pisać na forum o swoich problemach. Po namyśle postanowiłam jednak,że jeśli spojrzy ktoś na moją sytuację,ktoś kto mnie nie zna, nie wie nawet jak mam na imie, pozwoli mi to spojrzeć na to wszystko z większym dystansem... Mój problem dotyczy związku. Dokladnie w grudniu zaczełam , mówiąc kolokwialnie 'chodzić' z pewnym chłopakiem. Chłopakiem na, któym okropnie mi zależy. Przed tym jakas trwająca ok 2 tygodnie bajerka, świetnie,słodko. No i stało się,jesteśmy razem. I on jest po związku i ja. I on się zawiódł i ja też. Od pierwszego dnia prześladuje mnie myśl,że on myśli,że popełnił błąd wiążąć się ze mną. Nigdy nie dał mi tego do zrozumienia,wręcz przeciwnie, jak jestesmy razem,to jest cudownie. W szkole (17 lat mamy) nie afiszujemy sie z tym, że jestesmy razem bo nic tak mnie nie denerwuje jak klejące się parki na korytarzach szkolnych. Ale poza szkołą jest super. Mój problem polega na tym,że nie jestem w stanie uwierzyć,że jemu na mnie zależy, że komukolwiek może na mnie zależeć,a w szczególności takiemu facetowi jak on - w moich oczach jest ideałem,mimo że dostrzegam jego wady, jestem w stasnie je znieść,nie przeszkadzają mi. jakis czas temu minął nam równiiutko miesiąc związku, pamiętał. Czy to tez nie wystarczający dowód, że nie żałuje? Miał problemy w domu, przyszedł do mnie. Czy to nie dowod,ze mi ufa? Mogl isc do kolegow,ma ich bardzo wielu. Błagam, wbijcie mi do tej durnej bani,że to nielogiczne - jego zachowanie, a moje durne urojenia. przepraszam,ze tak się rozpisałam.

Gość
sorry ale samo mi się nasuwa... a ile mieliście lat jak byliście w poprzednich poważnych "związkach"? ciesz się laska życiem, na problemy przyjdzie czas :D

nawet w wieku 17 lat można mieć problemy. każdy wiek ma swoje prawa... ale z reszta twojej wypowiedzi neurosa1, sie zgadzam - ciesz sie zyciem szeszelka!! i wbiajam ci do tej durnej bani zebys wylaczyla to czarnowidzenie!!! bedzie dobrze, trzymam kciuki, powodzenia:))

Gość Dugi
Na tym świecie 2 rzeczy są pewne - śmierć i podatki.

Gość Dugi
mam hemoroidy wielkości piłek tenisowych 😭

Gość Dugi
Targaj słonego obszczaju

Gość Dugi
jak nikt nie patrzy poleruję gałę

Gość Dugi
szczam na twój grób