Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cati82

1 szy raz na solarium..ile min.??

Polecane posty

Gość cati82

Nie bylam juz na solarium 4 lata, i wybiera sie za kilka dni. Na ile min moge isc za pierwszym razem? Bo pani w solarium mowi ze moze byc nawet i 10 min, ale ja nie chce byc czerowna jak rak, a karnacje mam jasna, wlosy popielaty blond.

Gość ..../..................
idz na tyle minut na ile można iść najmniej u mnie to 5 minut

Gość optymalnie 6 max 8 min
zalezy od karnacji skory tego czy sie latem opalalas, jak jest nagrzane solarium

Gość cati82
Dziekuje wam:) Mam jasna karnacje, jestem prawie biala. W lato sie opalam, pierwsza opalenizna jestem czerwona:( po kilki dniach brazowieje. Czy chodzac na solarium raz w tyg na 10 min bedzie widac ze jestem lekko brazowa?

Gość Sunnnlightttt
Oczywiscie ze bedzie widac:) ja mam troche ciemniejsza karnacje choc i chodzi max na 10min i tak 3-4 razy mi starcza:) proponuje isc na 5min, zawsze lepiej isc na mniej niz pozniej meczyc sie :P

Gość cati82
dziekuje z calgo serducha:*

Gość jak nie byłaś już 4 lata to
...to szkoda byłoby zmarnować tak rozsądne postępowanie, najlepiej nie idź wcale.

Gość sdbfuvna
ja skonczylam z solarium po tym jak mi zaczely sie plamy pojawiac na ramionach :/ palnanie w solarium zalezy tez od lozka...w salonie powinni wiedziec najlepiej,a jak powiedzieli ci,ze mozesz na 10min to chyba juz bym tam nie poszla,bo albo kobieta sie niezna,albo maja stare lampy :)