Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcxyz

Czy to prawda, ze

Polecane posty

Gość refluksik
9 :D

Gość chwileczke...
chyba 4 zwie sie Lina Medina wpiszcie sobie w google

Gość kalllllaaa
yy no ja czytalam ze 5 i to prawda, masakra nie

Gość refluksik
o to zwracam honor-ja znalam przypadek jakiejs indianki czy cos:)

Gość chwileczke...
no masakra.... wiecie kiedy ona miala pierwsza miesiaczke? w 8/9 miesiacu ZYCIA!!! jejku biedna..... nie miala dziecinstwa. urodzila ZDROWEGO chlopca.....lecz niestety nabawil sie jakiejs choroby szpiku kostnego i zmarl.....:(

Gość kalllllaaa
ale kto ja w ogole zaplodnil jakbym tego kiedys nie przeczytala i nie widziala zdjec to bym nie uwierzyla

Gość chwileczke...
doookladnie..... a wiesz kto? podobno jakis wujek czy cos.....

Gość refluksik
ja bym, chyba ojca wsrod rodziny szukala (jakiegos zboczenca). zaden normalny czlowiek nie wzial by sie za 6 latke, a zabawa w doktora w takim wieku nie zaowocowalaby czyms takim chyba ze jakis maly meski fenomen sie w poblizu trafil

Gość sniadanko
w tamtych czasach???

Gość refluksik
ze niby wtedy nie bylo zboczencow?

Gość chwileczke...
to wcale nie bylo tak dawno!!!!! najmlodszy tatus DWOJACZKOW ma 12 lat. i podobno utrzymuje swoja rodzine nadal jest z ta dziewczyna i jest odpowiedzialny... kiedys mi sie nudzilo to sibie szukalam informacji....:)

Gość refluksik
loj rzeczywiscie ci sie nudzilo;P

Gość chwileczke...
czasem [ tak jak dzis ] nie moge zasnac.....:/ no to siedze na forach i sie rozgaduje.....

Gość refluksik
o to tak jak ja dzisiaj:D a jutro o 7 rano bedzie placz czemu nie spalam hehe. czasami lubie tutaj posiedziec ale czasami takie kocopoly leca ze az przykro czytac. ale chyba zapomnielismy o autorce tematu:)

Gość grimzella
hihhih..... tak ale jej juz chyba nie ma:) no to jutro bedziemy obie sobie pluly w twarz czemu nie spalysmy:) ja jutro musze wstac o 8 [ i tak mam lepiej:) ] i na pewno sie jak zawsze nie wyzbieram.....

Gość refluksik
najbardziej boli mnie fakt ze do miejsca gdzie musze dotrzec musze maszerowac wlasnymi nogami zamiast wsiasc w autobus:D i czy wy sobie wyobrazacie ze nie ma nic godnego w tv????

Gość chwileczke...
co fakt to fakt.......:(

Gość chwileczke...
dokladnie!!!!!!!!!!! boze nic a nic ciekawego! ja czesem ogladam rozmowy w toku.... poza tym telewizje widze moze czasem jak ogladam jakis film z nazeczonym.....:( a pamietam te czasy kiedy przed telewizorem spdzalam cale dnie:)

Gość refluksik
no ja cos planete zaraz zaatakuje- cos o rekonstrukcjach twarzy itd ale tak to mam 3 stale seriale (przyjaciele, 2,5 mezczyzny i wszyscy kochaja raymonda)-a w weekend albo bida albo jakis sciagniety film:D

Gość refluksik
nie chce ktos isc za mnie na zajecia??:P

Gość chwileczke...
widze ze tez sie tym ratujesz....:) w sumie zdaza mi sie ogladac "nieznane opowieci z izby przyjec".... lubie ogladac takie pierdolki:) ciekawia mnie rozne nieznane i tajemnicze choroby:) choc i tak sie nie znam .... moze na koniowatych chorobach:D ale tylko na tych:/

Gość chwileczke...
hm...... dobrze pojde ale jeden jedyny raz! za to ty idz za mnie do pracy! zobaczymy komu sie spodoba:)

Gość refluksik
lubie takie rzaczy;d o chlopcu ktory byl w ciazy, kobieta ktora urodzila mumie itd- bardzo mnie to ciekawi :D ale nie z medycznej strony:P raczej ze takie cuda sie na swiecie dzieja;d

Gość refluksik
prosze bardzo;d marze zeby juz pojsc do pracy byle nie w tym czego sie ucze (pomioty medycyny) :D

Gość chwileczke...
e to nie o ten program ci chodzi:) tam sa takie realne choroby....tylko np. zmutowana odmiana bialaczki czy cos.... hm.... wiesz ja tez tak chcialam caly czas juz nie moglam sie doczekac. jeszcze do tego pracuje w zawodzie ktory bardzo kocham i szaleje za nim....ale to wstawanie wczesnie mnie wykancza .... a do tego to praca fizyczna:( ale i tak ja kocham :)

Gość refluksik
no ja wstaje tak kolo 7 (mordercza godzina dla mnie) zawodu nie lubie a i nadzwigac pacjentow sie czasami musze:D a to w krwi potaplac, albo smrodkow powachac (m. in higiena naszego spoleczenstwa jest fatalna)

Gość chwileczke...
oj wspolczuje.....:) czyli jestes hmmm...mloda lekarka? pielegniarka? bardzo honorowy zawod:) ja mam jakby troche to samo.... to sie w krwi utaplac, to w łajnie....ale robotka przyjemna:)