Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła aparatka orto.

czy to jest tak bardzo odrzucające? do facetów

Polecane posty

Gość przyszła aparatka orto.

od jutra bede miala aparat na zabkach, znajomi mi mowia ze nie ma czego sie wstydzic bo przeciez to znaczy ze dbam o siebie i mam sie nie martwic tym co inni mowia,ale jak to jest w oczach facetów?

Gość dqdwqed
w oczaach facetow, beda sie z ciebie nabijac, ze nic tylko podłaczyc pod prad a bedziesz zgrzytac zebami!!hehe

Gość DarthE
Tak , ja np. bym nigdy sie z Toba nie umowil - mowie szczerze , nie mowiac o pocalowaniu Cie , a wizja sexu(oralnego) z Toba napawalaby mnie strachem - mowie szczerze. E.

Gość pamuk
ze jestes ochydba i brzydka!!tak beda myslec!!z żelastwem na ryju!!!

Gość mnie to obrzydza
:o

Gość przyszla aparatka orto
masakra, ale mnie pocieszyliscie, dobrze ze ja mam kochajacego mnie chlopaka, ktory mnie z tego powodu nie zostawi i lepiej jak wejde na forum o aparatach bo tu jednak tylko seks dominuje a nie zycie! przykro!

Gość litka
nie przejmuj się, wytrzymasz, a potem będziesz mogła się śmiać pełną gębą równiutkich ząbków, gdy Ci co teraz docinają będą się śmiali się uzębieniem pozbawionym ośmiu zębów (statystycznemu polakowi tylu brakuje)

Gość takie są fakty
mam kumpla któremu kiedyś laseczka w aparacie pobiła loda. Jak mu zahaczyła o naplatek to w szpitalu wylądował i lekarze się z niego brechtali że go ktoś obrzezał. hehe jaką mam z niego polewkę buhahahaha

Gość przyszla aparatka orto
lidka- jedyna normalna! ludzie ! wole miec aparat na zebach a potem sliczny usmiech niz tak jak wy zyc tylko bzykaniem i zastanawiac sie jakiej zabawki uzyc albo jak sie ogolic to jest dopiero zenada! a aparat to nie wstyd!

Gość KfffIatOOoSzEk14
"tu jednak tylko seks dominuje a nie zycie! przykro!" czego sie spodziewacz na erotycznym? uczucia? :o a z oralem faktycznie bedzie klopot. i po co sie pytasz o zdanie facetow, jak masz wlasnego? :o

przemeczysz sie troche a pozniej bedzie pięknie ;) ja nosilam w gimnazjum ( daaawne czasy:P) no i wiadomo jak to dzieciaki... nabijali sie :o a najbardziej jeden chlopak... hehe ale jego tez to " dotknelo i rok po mnie tez chodził ze "zderzakiem" na zębach ;) - tak to nazwali :P a ja teraz po kilku latach, moge się uśmiechac bez zadnego skrepowania :) zabki równitkie jak od linijki, i białe jak u pań z gazet :P (trzeba bylo wybielić bo po aparacie się niszczą , tylko trzeba odczekac jakis czas, u mnie bylo to chyba ze 2 lata, ale fakt ze wczesniej tego nie planowałam ;/ ) takze nos aparat i sie nie przejmj co powiedza inni bo pozniej bedą ci zazdroscic :)

Gość nurtuje mnie
DarthE ile masz lat ? i czy to ten sam co na ilove

Gość DarthE
22 moja droga. E.

Gość nurtuje mnie
toby tłumaczyło Twoją prostolinijnośc

Gość lacha lacha la
nie martw sie, moze nie jest to zbyt seksowne ale przeciez robisz to dlatego ze dbasz o siebie i swoje zeby!