Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola_27

Seks-czy o mozliwe?

Polecane posty

Gość Ola_27

Wlasnie mialam seks z nowym facetem.Bylo super, choc troszke bolalo przy wejsciu. W trakcie zobaczylismy krew. Teraz juz poszedl a ja zobaczylam ze mam rozharataną cipkę powyżej dziurki jak rozchyla, wargi miejsze:/ Czy to mozliwe, żeby wsadził mi do cewki moczowej zamiast do pochwy? Bo właśnie cewkę mam całą obrzmiałą i podeszła krwią.

Gość DarthE
Mozliwosci jest kilka: 1. Jestes dziewica - tzn ze jestes idiotka zadajac takie pytanie. 2. Ostatni partner mogl nie przebic ci wcale lub tylko nie nadwyrezyc blony dziewiczej. 3. Mogl poprostu miec strasznie duzy sprzet/lub ty mozesz miec jakas fizjologicznie zwezony przedsionek pochwy. I nie nie jest mozliwe zeby wsadzil Ci cos wielkosci penisa do cewki moczowej , zreszta dziewczyno co ty nie znasz swojego ciala ?! E.

nie można włożyc do cewki moczowej penisa Przecież jak jesteś kobietą to widzisz.Jeżeli jestes kobieta początkującą w stosunkach seksualnych,pochwa jest jeszcze dość ciasna i wchodzący fiut ją rozciągnął wiec widzisz zaczerwienienie Krew jest r rozerwania błony dziewiczej.

Gość Ola_27
Czemu tak na mnie naskakujecie? Tez mi sie to wydaje niemozliwe, ale cewka jest strasznie poharatana, wiec zastanawiam sie co sie moglo stac:/ Nie bylam dziewica, ale fakt, ze mialam dziwna blone - miala dwie dziurki. Wydawalo mi sie, ze poprzedni facet juz ja przebil...problem w tym, ze nad dziurka jest mocno zaczerwienione i mam jednego takiego jakby fafrocla:/

maiałaś błonę dziewiczą sitowatą tak się ten typ błony nazywa i wówczas gdy nastąpiło przerwanie było to nie całkowite teraz nastąpiło całkowite i te strzępki powstały po przerwaniu tych dwóch otworków .Naprawde nie masz powodu do stresu bo za kilka dni sie zagoi i ciesz się z przyjemności seksu a nie zamartwiaj się tym że jest troche cipka zmaltretowana ,bo taka jest jej rola, żeby przyjmować fiutka :)

Gość Ola_27
No a mi sie wydawalo, ze malam cewkowata, bo mialam dwie dziurki - jedna byla mniejsza a drugia wieksza i przerwanie jej polegalo na przerwaniu kawalka blony, ktory dzieli te dwie dziurki (i w ten sposob powstala jedna). I wlasnie to uczynil moj eks, bo potem mialam takiego fafrocla z czerwona koncowka, ktory z czasem sie zagoil. No a teraz znowu mam takiego:(

Gość Ola_27
głupia jestem i tyle...........DOBRANOC

Gość ejejejejejej
a bylo dac w pupe... :classic_cool:

Gość cimcirimci
Ola, co znaczy 27 przy Twoim nicku?

Gość Ola_27
Wyrozumiałość to największa bolączka forumowiczów...

Gość Ola_27
Wiem, że to brzydko brzmi, ale nie wiem jak inaczej nazwać to coś