Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stonoga bez nóg

WYJEŻDZAM-grupa wsparcia...

Polecane posty

Gość Stonoga bez nóg

Czy jest ktoś kto wyjeżdza do UK???Sytuacja życiowa mnie do tego zmusiła niestety.Ja za 2 tygodnie i chyba jestem w martwym punkcie,nic jeszcze nie zaplanowane,nie mam pojęcia co wziąć itp Mam obawy,bo 1 raz wyjeżdzam do UK na dłuższy okres czasu.O miejsce zameiszkania się nie martwie,mam nocleg i nie tylko załatwiony.A co do pracy,hm się zobaczy bo niby coś jest ale wole niezapeszać. :) Wciemno tam nie jade,w każdym bądz razie. :) Niech ten topic będzie grupą wspracia dla wyjeżdzajacych po raz pierwszy. :)

Gość Stonoga bez nóg
Kurcze nie wiem czemu mnie nie loguje. :/

Gość Stonoga bez nóg

Czy jest ktoś kto wyjeżdza do UK???Sytuacja życiowa mnie do tego zmusiła niestety.Ja za 2 tygodnie i chyba jestem w martwym punkcie,nic jeszcze nie zaplanowane,nie mam pojęcia co wziąć itp Mam obawy,bo 1 raz wyjeżdzam do UK na dłuższy okres czasu.O miejsce zameiszkania się nie martwie,mam nocleg i nie tylko załatwiony.A co do pracy,hm się zobaczy bo niby coś jest ale wole niezapeszać. Wciemno tam nie jade,w każdym bądz razie. Niech ten topic będzie grupą wspracia dla wyjeżdzajacych po raz pierwszy.

Gość Majorka 22_23
Cześć Stonoga. Ja jeszcze nie wiem czy sie zdecyduje(mam czas to poniedziałku czy jade) ale wydaje mi sie,że sie podejme wyzwania choc pewnie lekko nie bedzie i pojade... Wyjazd bym miała w marcu. Ps. Ty pewnie jedziesz na dłużej? bo ja bym miała kontrakt do października ale nie wiem czy sie szybciej bym nie urwała

Gość Majorka 22_23
aha i jak raz już była zagranicą w Szwecji ale to tylko dwa tyg.(w pracy) przywiozłam do polski az 500 koron fajnie co? :) czyli jakies 400 zł No ale byłam tanią siła roboczą pracującą u Polaków ...

Gość kolkiiii
Majorko- a gdzie pracowałaś i przy czym, że tak cienko?

Gość Majorka 22_23
przy sprzątaniu u polskich pracodawców. teraz za taka kase to bym dupy nie ruszyła... ale bynajmniej byłam ,zwiedziałam

Dzięki za odpowiedzi. :) Majorko,jesli masz okazje to jedz.Ja też się boje,bo to cos nowego.Sama nie jade,wiec bede miec oparcie.Wyjezdzam poki co na rok,na swieta Bożonardzeniowe wróce.