Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmm....hmmmmmmmmm.m

kiedy straciłyście/straciliście dziewictwo?!

Polecane posty

Gość 28 lat a co
:classic_cool:

Gość 12 LAT
12 a mam teraz 13 TEN CHŁOPAK BYŁ SUPER I NIC NIE BOLAŁO POPROSTU WYLUZUJ

Gość marta121
21 lai i bardzon tego żałuję ;(

Gość Sandman1337
A co może później ? Przecież to niezdrowo

Gość marta121
To był nieodpowiedni facet. Byliśmy razem pół roku, a "po" już się nie odezwał :/

Gość marta121
Takich chyba wszędzie pełno, ale całe szczęście, ze nie każdy taki jest :)

Gość marta121
Ja myślałam, że pół roku to w sam raz, albo nawet trochę długo ;) no ale jak się później okazało chodziło tylko o to. W sumie to nikt nie musi wiedzieć jak to naprawdę było ;) no chyba, ze poznam kogoś komu naprawdę zaufam i mu to opowiem

Gość marta121
aż mnie dziwi, ze chciało mu się tyle czekać.. równie dobrze mógł jechać na imprezę i tam poznać jakąś puszczalską i też by dostał to czego chciał...

Gość marta121
dziwi mnie, że tak długo czekał... przecież mógł jechać na imprezę i poderwać jakąś puszczalska i też by dostał to czego chciał...

Gość ja 19
07:55 hmmmmmm....hmmmmmmmmm.m dziewictko/prawiczek- to ostatnimi czasy bardzo modne tematy na forach int, telewizji, rowniez wsord znajomych... jestem wiec ciekawa ile wy mieliscie lat kiedy 'TO' sie stało ja 19

Gość pioooo
oboje po 19 :) oboje byliśmy dla siebie pierwszymi:) potem po 3 latach się rozstalismy:P

Gość całkiem bardzo późno
na zaawansowanej emeryturze

Gość czy to ważne??
i wgl kto to wymyślił że seks powinien być z miłości od kiedy mamy na świecie antykoncepcję to seks się już nie wiąże z rozmnażaniem, a przecież jest taki przyjemny, ja tam uważam że ludzie powinni się kochać kiedy mają na to ochotę i z kim.. ale powiem... ja miałam 15 lat , nawet nieskończone, ale zawsze byłam bardziej dojrzała od innych, było średnio bo go po paru pchnięciach zrzuciłam, i miał duży ten sprzęt a ja byłam dziewicą więc było bardzo boleśnie ale bez krwawień, potem tydzień po 15 urodzinach przespałam się z zajętym facetem i był códnie, mimo to że w bagażniku i na szybko.. ale było fajnie naprawdę, do dzisiaj się spotykamy, żadko bo żadko ale i tak jest najlepszym kochankiem jakiego można mieć, zero miłości i zobowiązań, rozczarowań i smutków.. tyle mam do powiedzenia w tym temacie.. o ile wszyscy byliby szczęśliwsi gdyby mieli takie podejście jak ja..

Gość gość
miałam 14,5 lat ale żałuje bo ten z ktorym to zrobiłam zlamal mi serce :'(

Gość gość
14. trochę żałuje

Gość gość
miałam 19 lat,spotkałam go po 10 latach i chciałabym to powtórzyć,ale oboje mamy już nowe rodziny...

Gość gość
23 lata z prostytutką rok starszą ode mnie.

Gość gość
ja jk mialam prawie 18 lat i teraz bardzo tego zaluje.Nie bolalo,nie krwawilam,czulam tylko jak cos wpadlo we mnie :D a zaluje dlatego ze zrobilam to z ciekawosci z nieodpowiednim facetem ktory na to nie zasluzyl aby ze mna spac bo okazal sie gnojkoem.Teraz mm wspanialego mezczyzne i planuje z nim spedzic zycie i to wlasie on przezyl ze mna swoj pierwszy raz a ja do tej pory pukam sie w glowe ze nie zaczekalam na odpowiedia osobe jaka jest on tylko dalam sie tak whkorzystac ! na dodatek ten byly zarazil mnie jakimis bakteriami i co prawda wylezylam sie juz chociaz troche to trwalo ale mm teraz problemy z zajsciem w ciaze.

Gość gość
10.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość ja jk mialam prawie 18 lat i teraz bardzo tego zaluje.Nie bolalo,nie krwawilam,czulam tylko jak cos wpadlo we mnie smiech.gif a zaluje dlatego ze zrobilam to z ciekawosci z nieodpowiednim facetem ktory na to nie zasluzyl aby ze mna spac bo okazal sie gnojkoem.Teraz mm wspanialego mezczyzne i planuje z nim spedzic zycie i to wlasie on przezyl ze mna swoj pierwszy raz a ja do tej pory pukam sie w glowe ze nie zaczekalam na odpowiedia osobe jaka jest on tylko dalam sie tak whkorzystac ! na dodatek ten byly zarazil mnie jakimis bakteriami i co prawda wylezylam sie juz chociaz troche to trwalo ale mm teraz problemy z zajsciem w ciaze. xxxx Patrząc obiektywnie to twój obecny partner jest na tym samym poziomie co ten pierwszy gnojek. I jak tu czuć się kimś wyjątkowym dla kobiety?

Gość gość
wlasnoe on jest dla mnie wyjatkowy i jedyny szkoda tylko ze czasu cofnac nie mozne.On mowi ze mu to nie przeszkadza ale mi jest z tego powodu przykro ze on ma swiadomosc ze ja spalam juz z kims przed nim

Gość gość
To nie chodzi o to, że z kimś spałaś ale on dla Ciebie wyjątkowy i ten pierwszy jak opisałaś gnojek można między nimi postawić znak równości Chyba, że ten gnojek "dostał się do Ciebie" szybciej niż ten wyjątkowy to wtedy gnojek wychodzi na dużo "lepszego" mężczyznę.

Gość gość
ten gnojek dostal po 1,5 roku chodzenia a tn po niecalych 2 miesiacach le tego kocham calego serca i musze udowodnic muze jest njlpszy

Gość gość
''musze udowodnic muze jest njlpszy;; nigdy nie będzie tak wyjątkowy jak ten pierwszy

Gość gość
Miałam 21 lat, rocznikowo 22 :)

Gość gość
nie dziwie sie ze araby chca miec dziwice, miec taka suke co juz w wieku 20sti laru lat dawala d**y od 16stki to jest uwlaczajace. k***y !!