Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łeSka

Podwiązanie

Polecane posty

Gość łeSka

dlaczego w naszym kraju podwiązanie jajowodów jest zakazane. jestem dojrzała kobietą po 30tce świadoma i pewn swoich decyzji. Mam 3 dzieci i wiem że nie chce miec ich wiecej. Zadne środki antykoncepcyjne nie są dla mnie dobrym rozwiązaniem. Hormony odpadają z powodu żylaków i czestych migren. Natomiast załozenie spirali jest również niemożliwe ze względu że mam pęknietą szyjkę macicy z tego powstają czeste satny zapalne i tylko operacja jest w stanie zaleczyc ten stan...choc nie muszę się jej koniecznie poddawać. Moim zdaniem wprowadzenie tego zakazu jest chore. Co o tym sądzicie??

tak masz racje:)Jednak gdy ja rodziłam córke to podwiazano kobiecie jajowody.Przyszedł lekarz do niej przed cesarskim cieciem(rodziła 8 dziecko)i zapytał czy zgadza sie na taki zabieg poniewaz kolejne ciąze zagrazaja jej zyciu.Kobiecina podpisała i juz.Ja mysle ze to zalezy od szpitala i lekarza.

Gość łeSka
wiem ze po 3 cesarce podwiązują ale dlaczego ja rodząć normalnie 3 dziecko nie mogę legalnie poddac się temu zabiegowi?? moim zdaniem to nariszenie mojej wolnosci wybory czy mam rację??