Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady_antonia

dokąd się wybieracie w podróż poślubną?

Polecane posty

No dziewczyny zazdroszcze wam... Tez bym chciala pojechac gdzies. Niestety fundusze na to nie pozwalaj. Wiec myslelismy ze pojedziemy jak co roku pod namiot nad jeziorka. Tanio i pieknie.

Witam, my jesteśmy zdecydowani na EGIPT, może nie tak ekscytujące, ale w miarę tanio i lubię te klimaty :-))

Gość kksdkdkdkdkkdkkdkdkdkdk
Marzy mi się Tajlandia i wyspa Ko Phi Phi nad zatoką Maya. To ta plaża z niebiańskiej plaży... Niestety 5.500 od osoby...

Gość monika_25
mnie się marzą Indie lub Meksyk i błogie lenistwo (e tam, na bank pozwiedzamy, ale chcemy na własną rękę połazić, więc raczej wybierzemy wycieczkę wypoczynkową i sami będziemy sobie kombinować ;) jeszcze się nei zdecydowaliśmy, w sumie ja chyba wolę Meksyk ;) ślub pod koniec sierpnia, także chcemy się lada moment rozejrzeć za jakimś fajnym first minute. biuro już wybrane - na Triadzie nigdy się nie sparzyliśmy i znajomi/rodzina też nie, więc się Triady trzymać będziemy :)

Gość rodzynka w czekoladzie
ja jeszcze nie zaplanowałam miesiąca miodowego, bo ale wiem jedno - też raczej triade wybiore, bo mają chyba największy wybór wycieczek w różne egzotyczne zakątki - ostatnio nawet Kubę :)

Gość monika_25
zgadzam się oferte mają w Triadzie coraz bogatszą i ciekawszą. w sumie to my duuużo czasu spędziliśmy na wybieraniu, bo wszystko kusi - Egipt, Izrael, Jordania, Portugalia, Tunezja, Indie... długo szukaliśmy co może być dla nas najciekawsze, najbardziej nietypowe, egzotyczne i w sumie chyba jednak będzie ten Meksyk - ah jak się cieszę :)

Gość bubka27
ojjj Indie to mnie już od kilku lat kuszą. a nie wiesz czy w Triadzie organizują takie wycieczki do Indii? Drogo to wychodzi?

Gość brr..
Czy tu jest klub TRIADY? Czy inne firmy jej nie doruwnuja???? Bez przesady. P.s Ci z triady sa wszedzie/...

a ja RPA i Mozambik -moj maz jest z RPA, wiec dlatego;)

a my Malediwy lub Barbados. wylatujemy z Londynu, wiec ceny sa duzo przystepniejsze niz w Polsce:):)

Gość monika_25
bubka27 - wejdź na www triady i tam jest info o wszystkich wycieczkach. Indie mają w ofercie, z bardzo różnymi hotelami, także ceny też można dostosować pod siebie pod tym względem. program wycieczek ciekawy (jak większość w triadzie) także warro się nad tym poważnie zastanowić, tym bardziej teraz jak jeszcze można się załapać na first minute.

Gość mart-enka
EWAI - egipt malo ekscytujacy? z takim podejsciem sie nie da zyc:D. przeciez to cudna podroz jest, jak bierzesz objazdowke to juz w ogole jest mistrzostwo swiata:). trza sie cieszyc z tego co nam zycie oferuje i poznawac, poznawac , POZNAWAC!!!:)

Gość nigdzie bo
po pierwsze: nie mamy pieniedzy :O po drugie: nie dostaniemy urlopow :(

Gość paralityk
dokladnie, szczegolnie objazdowka egipt + jordania, niezwykle przezycie to musi byc, nie wiem czy mozna sobie wymarzyc fajniejsza podroz :). ale co kto lubi.

Gość ja marzę o
Norwegii - fiordy, te sprawy. Najlepiej jesienią :)

Gość to ma być podróż życia
potem wchodzimy w kredyt na 30 lat, więc raczej już nie pojedziemy w żadne cudowne miejsca :o ;) planujemy wypad chile-peru.

my byśmy chcieli pojechać do portugali albo gdzieś do skandynawii (finlandia, norwegia). a najbardziej marzymy o islandii, ale cenowo chyba nas nie będzie stać ;) zresztą, ślub za rok więc na razie myślę o obecnych wakacjach, podróży przedślubnej :P

Gość mart-enka
wow,. portugalia dobry wybor, triada ma np wietna objazdowke, 15 dni :). tzn z tego co wiem, jezdzi sie przez 7, a pozniej odpoczywa :D

do martenka - Ja sie bardzo cieszę z tego wyjazdu bo ineresuje sie ta kulturą, lubie takie upały, wiec plaża, morze , słońce i mąż i nic do szczęścia nie potrzeba , ale z wypowiedzi innych gdzie jadą do Meksyku, Indi , Kuba, Rpa czy inne Egipt wydaje sie zwyczajny;-) pozdrawiam

Gość szczesliwa dwudziestka
mart-enka, fajny pomysł z taką objazdową wycieczką, też mnie to kusi - bo mamy tydzień zwiedzania i tydzień leniuchowania :) jak przeglądałam różne oferty biur to triada ma chyba najciekawsze propozycje "części zwiedzającej". tylko nie mogę się zdecydować, czy egipt z jordanią, izraelem czy jednak może turcja - strasznie ciężki wybór :) zwłaszcza, że prawdopodobnie w taką podróż następny raz dopiero za kilka lat, więc chcemy wybrac coś naprawde niezapomnianego :)

szczesliwa dwudziestka :) ja tez sie zastanawiam nad Traida, i interesuje mnie 7+7, i tez sie zastanawiam czy Egipt+Izrael (chce zobaczyc miejsca swiete) :) a na miejscu dokupie jeszcze fakultatywna wycieczke do Kairu (piramidy,Sfinks) no i koniecznie wielblady:D ale slyszalam, zeby lepiej kupic wycieczki wszystkie na miejscu, i ze wychodzi taniej. a ty kiedy chcesz jechac? i co o tym myslisz? pozdrawiam:)

Sycylia :) moja ukochana! Będę przewodnikiem mojego męża :)) Myslimy jeszcze nad zahaczeniem o półwysep Apeniński i odwiedzeniu znajomego ksiedza :)

Gość esterka31
Byliśmy z mężem w Tunezji, chyba ze scana, albo z tui - bylo idealnie, chociaz nastepnym razem przefarbuje wlosy na inny kolor ;) Z blond fryzura nie bylo najlepiej poruszac sie po miescie... W kazdym razie na plazach, w hotelu spokoj, odpoczynek, wszystko, czego potrzebowalismy ;)

Gość rotundaaa
a my najpierw jedziemy do norwegi, bo to zawsze było naszym marzeniem, tam spędzimy tydzień a potem jedziemy zdoiwywać szczyty dolomitów!!! Bo ogólnie to my mamy szajbę na punkcie gór : -)

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

przeczytałam wasze pomysły i ja chyba wolałabym coś mniej turystycznego i zorganizowanego...my się chyba skusimy na moskwe i petersburg...ale ciągle szukamy....

Gość uytdstfgiweytguiyt
A ja na Syberie :-)

my raczej po ślubie wracamy do UK tu gdzie mieszkamy.ale podróż poślubną planujemy Alicante.rozważam jeszcze Grecję. ps.sunflowerka też masz 8 sierpnia :) i jesteśmy sąsiadkami-ja jestem z Sosnowca.

My wbrew negatywnym opiniom innych forumowiczek na swoją podróż poślubną polecimy do Tunezji :) Październik to niestety już taka pora, że nie wszędzie może być ciepło ;)