Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 30, 2008 monitora :O ta od myszki, raz na kilkanascie minut.... działa tylko resetowanie dziada czym to moze być spowodowane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 30, 2008 ...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwis męski ozdobny 0 Napisano Styczeń 30, 2008 oj luśka luśka:) a myszkę masz bezprzewodową? uhhh jak to brzmi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 30, 2008 :D obecnie mam z ogonkiem... :D:D:D czy to ma znaczenie? kiedyś miałam bez i tak mi się zawieszała jej działalność...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwis męski ozdobny 0 Napisano Styczeń 30, 2008 nie wiem, ja tam komputerowcem nie jestem ale o myszkach pogadać lubię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 30, 2008 o tym to na erotycznym :P a czy to moze być przez trojana? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach