Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agi21...

przyznać sie facetowi ze miałam przed nim paru kochanków

Polecane posty

Gość każda miłość jest pierwsza
najwierniejsza, najszczersza.... i tego się trzymaj

Gość to zalezy ile on mial
jak ja bym byl facet o skromnej przeszlosci seksualnej to bym nie chcial miec kobiety co miala wielu partnerow

Gość theblackcat
Nie po tym ocenia sie człowieka.

a jak kobieta sie puszczala i seks traktowala jak zabawe? po co mi taka, skoro moge miec porzadna, bardziej wartosciowa?

Gość theblackcat
Jesli mozesz miec lepsza to miej lepszą. A idealnych kobiet nie ma(poza tymi ktore sie samemu kocha)

spotykalem sie kiedys z dziewczyna co miala 6 partnerow, miala 20 lat dopiero. watpie czy bylaby mi w stanie dac milosc, moim zdaniem miala cialo do seksu (chociaz z nia nie spalem), ale serce do milosci juz nie

Gość theblackcat
Sadze ze serce do miłosci nie wyklucza ciała do sexu i na odwrot.

no nie wyklucza. ale ona raczej nie miala serca do milosci. zreszta teraz chyba miala juz cos kolo 10 partnerow, dobrze, ze ja olalem

zeby wiedzial czy dziewczyna jest porzadna czy nie, czy sie puszczala, czy nie, jakie ma podejscie do seksu i milosci

Gość theblackcat
Hm... ilosc partnerów... trudno ocenic człowieka po czyms takim. teoretycznie nawet osoba ktora miała 6 partnerów w wieku 20 lat- tracac dziewictwo w wieku 16, mogła miec faceta i po pol roku sie z nim dopiero bzykac a po prostu jej sie z zadnym nie ułozyło. Ja bym raczej wspołczuła niz krytykowała.

Gość theblackcat
To czy jest porzadna mozna poznac po zachowaniu- nie tylko po sexie. A o podejscie najłatwiej zapytac.

dla mnie dziewczyna, ktora miala przygode albo seks bez milosci nie jest porzadna

Gość theblackcat
No tak, ale trudno powiedziec po ilosci partnerow czy kochała czy nie. lepiej spytac czy uprawiała kiedys sex przygodny albo bez miłosci, nie? bo to inaczej stawia sprawe i bez nieporozumien.

Gość DiiiiP
Miałem sporo kobiet .Ta z którą teraz jestem zaczeła w wieku 14 lat zaliczyła pewną liczbe facetów .Ledwie zaczeła przygode z bzykaniem od razu wdała się w związek z żonatym facetem który trwa do dzisiaj. Według tego co tu przeczytałem nie powinno mi to przeszkadzać ...a przeszkadza ...Facet to facet .Mógłbym powiedzieć o mojej kobiecie że się wyszumiał i siadła na du**ie ale znajomość jej przeszłości nie daje mi spokoju i psuje wzsystko.

Gość theblackcat
jej zwiazek z innym facetem trwa do dzis? to co ona jedzie na dwa fronty?

Gość na zone kobiety co mial max 3
facetow w lozku i tylko jesli kazdy byl z milosci, w zwiazku. kobieta co miala przygode i seks bez milosci nie zasluguje na meza

Gość theblackcat
Heh. kobieta co miała sex bez miłosci czy przygode tez zasługuje na faceta. Takiego, dla ktorego to nie ma znaczenia(z roznych powodów).

Gość na zone kobiety co mial max 3
zasluguje na faceta, ktory mial to samo. a facet, ktory mial przygode, a nie chce kobiety co miala przygode jest hipokryta

Gość theblackcat
No. Chyba ze kogos to naprawde nie obchodzi i sie z taką osobą dobrał w ładną pare.

Gość fdsfs
diip, sam miales wiele kobiet, a przeszkadza ci przeszlosc partnerki? Jestes zwykla szują.

Gość ma prawo mu przeszkadzac

Gość Issakson
"Hm... ilosc partnerów... trudno ocenic człowieka po czyms takim" teoretycznie nawet osoba ktora miała 6 partnerów w wieku 20 lat- tracac dziewictwo w wieku 16, mogła miec faceta i po pol roku sie z nim dopiero bzykac a po prostu jej sie z zadnym nie ułozyło. Ja bym raczej wspołczuła niz krytykowała." HEHEHE dobre :))) Ja tam nie widze trudności w ocenie :PPP Jak w wieku 20 lat miałaś już 6 partnerów to najczęściej oznacza to, że każdy Cie puknął i zostawił - wniosek standardowy - alboś głupia albo puszczalska :((( Przepraszam, ale ja jestem zdania że jak dziewczyna traci dziewictwo w wieku 16 lat to jest głupsza od płyty chodnikowej i kisiel z majtek teleportował się jej na mózg :((( A już stwierdzenie, że co pół roku miała nowego faceta i nadstawiała mu tyłek z miłości jest absurdalne. I raczej to tobie bym współczół za taki komentarz a nie jej :(((

Gość do Issakson
popieram cie, dobrze prawisz