Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł waawaa

Pytanie do kobiet niezbyt oryginalne...?

Polecane posty

Gość Paweł waawaa

Dziewczyny A co czujecie/myślicie jak ktoś Wam wyznaje swoje uczucie...bez zadnych roszczen, pytan, nie nachalnie, tylko po prostu wyznaje co czuje do Was,a Wy wiecie ze nie mozecie tego odwzajemnic...?

agiie: ja wiem, że ta druga częśc nie świadczy o nas najlepiej, ale jest prawdziwa.

Gość Paweł waawaa
A jak sie nie ma juz 18 lat i tak naprawde "nie jest sie kolejnym" tylko tak po prostu...?:P I jeszcze jedno pytanie - zasadnicze - czy powinno sie ujawniac z tym co sie czuje?

Pawelku, jeżeli nie masz bladego pojęcia, co dziewczyna może do Ciebie czuć, czy jej sie chociaż w jakimś tam stopniu podobasz, to może nie mów tak od razu :) najpierw ją spróbuj poderwać (nie lubię tego slowa)...zaproś do kina, na dyskotekę czy gdzie teraz chodzi młodzież i zobacz, jak sie będzie zachowywać :) Nie rzucaj sie od razu na głęboką wodę :)

One myślą... "Kolejny nudziarz, wzialby mnie dobrze przeleciał a nie wali romantyczne smuty :P"

komiczne : jak mają 18 lat? hmmm...chociaż podobno młodzież teraz jest inna niż za naszych czasów ;)