Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuua

kocham kogos kto jest beznadziejny

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuua

1 - nie jest przystojny 2 - nie jest wysoki nawet za bardzo 3 - w lozku - fajnie, ale za szybko konczyl i nie potrafil nic z tym zrobic 4 - chamski troche, i taki cwaniaczek, generalnie dziewczynom sie nie podoba 5 - zdradzal mnie a ja go mimo wszytsko kocham, za co kurwa, no za co? :O

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuua
a kiedys przestane? :O

Gość miałam
wydaje mi sie że nie przestaniesz, po prostu ty już akceptujesz jego wady. My kobiety niestety tak mamy...

Gość kwass
A może nikt inny Cie nie chciał i stąd ta miłość?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua
on byl moim pierwszym chlopakiem teraz mnostwo mnie chce ale ja chce tylko jego :O

Gość a dawno
sie rozstaliscie? TZroche to potrwa zanim przebolejesz, ale ciesz sie, ze juz z nim nie jestes, wedle listy to nie ma czego zalowac:-)

Gość ufolog
może lubisz ten typ ?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua
prawie rok minal jak moge lubic ten typ? ja wole wysokich brunetow a on nie jest ani wysoki, ani brunet yak wiesz, wrecz uwielbiam jak ktos jest chamem i mnie zdradza :)

Gość a dawno
a to teraz mozesz szukac tego bruneta:-) podobno im bardziej sie kochalo tym dluzej sie cierpi, ale na pewno bedzie juz coraz lepiej!

Gość awril
tez cos takiego przezyłam...20 lat temu....był taki,jak opisałas...Ludzie mowili mi,ze jstem skonczona idiotka,bo takich jak on mogłam miec na peczki,ale on był moja wielka miłoscia.Potem rozstalismy sie-z jego winy oczywiscie-załozylismy swoje rodziny,mineło jak pisałam 20 lat...i kiedys przzypadkowo spotkalismy sie na ulicy...Hmmm...okazało sie,ze tamten zwiazek pozostawił sentyment w nas...Ale nie załuje,ze tak sie potoczył moj los,bo milosc miłoscia,a codzienne zycie bajka nie jest i wiem,ze on nie byłby dla mnie dobrym partnerem na zycie

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua
wlasnie ja sie boje, ze za 20 lat bede myslec znowu o nim i zalowac ze nie z nim spedzilam zycie:(

Gość interesowna materialistka
to awril

Gość awka
dlaczego materialistka? ja wyszłam za maz z miłsci nie dla pieniedzy!!!!!!! z tamtym rozstalismy sie,bo on znalazł sobie inna!! cierpiałam,ale po czasie tamto uczucie do niego zgasło...Potem spotkałam kogos,kogo pokochałam szczerze i ten ktos pokochał mnie.Stworzylismy razem wspaniała rodzine,wychowalismy dzieci,po tylu latach nadal sie kochamy i SZANUJEMY nigdy sie nie ZDRADZILISMY. Czy to jest materializm? wiesz wogole co to słowo oznacza??????

Gość awril
to wyzej to ja -awril

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua
awril - ale co czujesz eraz? nie czujesz zalu zetamto sie tak skonczylo? masz takie motylki w brzuchu jak gdy bylas z tamtym? nie tesknisz za tym co czulas przy tamtym?

Gość a ten cytat świadczy że
wybierając obecnego kierowałaś się miłością :classic_cool: "bo milosc miłoscia,a codzienne zycie bajka nie jest i wiem,ze on nie byłby dla mnie dobrym partnerem na zycie"

Gość snoop
będziesz kochać chama dopóki nie dojrzejesz, potem gdy już parę razy z ciężkiej ręki od chama"dostaniesz po dupie" to mądrzejesz i zaczniesz szukać ciepła, spokoju i zaufania

Gość awril
jesli chodzi o cytat-tak napisałam,bo tamten byl moja wielka miłoscia,ogromna..ale mnie nie szanował :( zdradził mnie,wybrał inna:( chciał potem do mnie wrocic-ale ja juz go nie kochałam...ale mysle,ze dałabym mu jeszcze szanse,gdyby nie to,ze juz w moim zyciu był ktos,komu zaufałam i wiedziałam ze bede miec oparcie w tej osobie i z nia chce spedzic zycie ... co do twojego pytania-uuuuuu- tak,cos tam zostało w sercu,jakies wspomnienie miłe,moze nawet motylki...Ale ja nie zaluje,ze z nim nie byłam przez te lata...kochałam,to fakt..ale pamiec o tym jak mnie zranil stale tez jest we mnie...Tzn ja na codzien od wielu lat nie mysle o nim,to mtroche odzyło jak sie spotkalismy,wypilismy kawe i kazdy poszedł w swoja strone.