Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiewiora blondi

Chłopak bez manier!

Polecane posty

Gość wiewiora blondi

otoz wlasnie taki bez manier ...kurcze zakochalam sie...poza tym jest ok ale beznadzieja w takich sprawach jak np. zaczepki innych facetow sama musze sie bronic, otwieranie drzwi kobiecie tez NIE... ALE COZ IDEALOW NIE MA!:(

Gość wiewiora blondi
tak zrobie i dodam"panowie przodem" :) a tak na serio ....czemu tak malo panow jest dobrze wychowanych?

jak tak zrobisz parę razy może załapie. A dlaczego Panie mimo tego takich wybierają:)? Nie stawiają wymagań:)?

Gość Diancia 23
nie przejmuj sie... ja swojego musiałam nauczyć sama ,że sie kobiete przepuszcza. Jak tego nie robił było mi przykro... Nauczył sie i już teraz wie. Czasem sie zastanawiam czy to wina matek? że tak wychowują beznadziejnie swoich synków? Porażka

Gość wiewiora blondi
Diancia 23 --> a jak go nauczylas? rhyme ---> moze zalapie, oby:)

Gość nie wiem....no nie wiem
czy jest sens brać sobie takiego na wychowanie i walczyć cały czas żeby łaskawie zauważył że jest z KOBIETĄ i że kobieta wymaga pewnych zachowań. Mnie by zmęczyło:P

Gość hmm a co powiecie o takim
który swojej narzeczonej (wówczas) nie zauważał, nie przepuszczal w drzwiach, a dopiero co poznaną laskę elegancko eskortował do środka i jeszcze jej drzwi otwierał? :O

Gość ta od wklejonego maila
ja mojego wychowalam, potem on mnie zostawil :O nauczylam go wszystkiego - jak sie traktuje dziewczyne, jak sie porzadnie ubierac, jaka fryzure miec, zeby fajnie wygaldac, wyciagalam go do teatru, odchamilam, wzbudzilam w nim ambicje, wygonilam do pracy i na studia, a ten cham mnie teraz olal :O i gdzie tu sprawiedliwosc? a na dodatek musialam 3 lata znosic 5 minutowy sex :O

Gość
"Tak dbałam o jego zdrowie: nie pozwalałam mu pić, ni palić; o jego zachowanie:zawsze go strofowałem, kiedy mu się zdarzyło pierdnąć; o jego ubiór: zawsze mówiłam mu co założyć. I wiesz co?! Nigdy nie zrozumiem czemu mnie zostawił..." :D Autorko => Może po prostu ni uważa cię za damę? Ja na przykład z całowania kobiet w rękę dawno zrezygnowałem (choć w drzwiach jeszcze przepuszczam :P ). Tak btw w Skandynawii mężczyźni jako płeć politycznie i prawnie upośledzona powinni byc przepuszczani w drzwiach i całowani w rękę. :D

Tak mało jest "panów dobrze wychowanych" bo tak często kobiety mają za nic dobre wychowanie wybierając chamów :p

a ci, co mają maniery, zajrzą na kafe, naczytają się komicznego, który radzi, by chamem być, bo kobiety to lubią...:D:D:D

frk : uważaj...nie dość, że jesteś w odpowiednim wieku, mimo tego wieku chce Ci sie jeszcze wyjść z domu i do tego dobre maniery? Jeszcze trochę i zacznę Cie podrywać :D

moj na szczescie dobrze wychowany , ale wspolczuje wam dziewczyny bo kulura osobista swiadczy o facecie, a nauczyc takiego manier to porazka, moja kuzynka do tej pory walczyz e swoimfacetem a on mowi ze to pantoflarstwo, takie ostwierani e drzwi , podawanie plaszcza itp porazka :/

Gość baltic seee
a co z kobiecymi manierami ? Kiedyś wstyd było kobiecie jak facet wracał z pracy i nie było obiadu...a teraz ? Zjedz coś na mieście, odgrzej sobie itd !!! Kompletnie nie macie manier a do tego palicie papierosy i pijecie alkohol....Przywileje za to, że macie inną budowę anatomiczną ??? Nie ma mowy !

Reklamować? Auto? No, niestety nie jestem szczególnie piękny 😭 Nie to co Komiczne taki pewny siebie, pewnie przystojny!

Gość nie macie szans
za wysokie progi na wasze nogi....