Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panienka Pewna

Pierwszy raz z analem?!

Polecane posty

Gość Panienka Pewna

Uprawiam seks od 2 lat, jakiś czas temu chciałam spróbować anala. Z ciekawości (bynajmniej nie za namową faceta - no delikatną). Ale próba skończyła się moim płaczem. Bolało strasznie. A on nawet nie wszedł do końca. Czy ktoś ma jakieś porady? Uzylismy oczywiście lubrykatu. I nie wiem, co ze mną jest nie tak ;/ Ps. Komentarze szyderców nie są potrzebne ;)

po co zakladac temat na ktory wszystko zostalo juz powiedziane. czy tak ciezko poszukac na forum???

Gość analmaster
Bo się zaczyna od małego palca potem od środkowego potem środkowy z wskazującym i dopiero wtedy można myśleć o członku !!! i dużo żelu

Gość Panienka Pewna
fakt ze moj facet jest murzynem i ma ogromnego pytonga ale nie w szkole ma moj tyłek wołali Wielki Kanion

Gość Panienka Pewna
Szukałam na forum, przejrzałam kilkanaście stron z archiwum i nie znalazłam niczego konkretnego. Dzięki za jedną sensowną odpowiedź :) Ha, murzyni rulez ;P

Gość anal rules
ja uwielbiam dymac moja laska analnie..od tyłu łapiąc ja i sciskajac za piersi... i wpompowowac swoja sperme w jej tyleczek :)

jezeli na kafeteri nie potrafisz znalesc nic o seksie analnym........................to nie dokoncze bo mi sie smiac chce

Gość Panienka Pewna
Żartowałam, jestem mistrzynią analu, za tydzień na oczach tysięcy widzów wchłonę odbytem cały dystrybutor wody mineralnej Eden :classic_cool:

wpisz sex analny poradnik, .. jest fajny link do wirtualnego poradnika dla kobiet i mezczyzn.. tam sie dowiesz wiecej

Gość mlkjh
a wiec panienko..ja miałam to samo,tez chciałam sprobowac ale bolalo..no i wlasnie w necie wyczytalam jak mam sie zachowac i teraz seks analny nie tylko nie jest problemem ale i ogromna przyjemnoscia..fakt jak ktos pisal wyzej musisz byc przygotowana nie ma tak hop siup..(oczywiscie nie tylko fizycznie ale i psychicznie:))najlepiej przy pieszczotach cipki niech zacznie baraszkowac przy pupie..moza wkladac paluszki moze polizac kto co lubi..a pupa tak jakby sie otwiera..oczywiscie o żelu nie zapominajcie nam wystarczy teraz ślina ale na poczatku pływalismy w tym:Djak bedzie wkładal to powoli bardzo delikatnie!!a Ty musisz tak jakby przec-nie boj sie nic ci nie wyleci:P ale otworzysz zwieracz fiutek przedostanie sie dalej i tedy to juz tylko droga do megaorgazmow:)

Gość GrzecznaAga
do: Panienka Pewnato samo miałam:P ale za drugim razem poszło:P ale przez pare dni krwawiłam:/

Gość p25
hemoroidy... :-O