Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zalamana_

wyjatkowo bez tematu

Polecane posty

Gość co sie stalo
co sie stalo?

Gość alebuma
a dlaczego? co sie stalo? jakis facet?

Gość popieram ...
co za parszywy, beznadziejny dzien

Gość i ja mam dość
znowu dostałam kopa od życia---------parszywe,niesprawiedliwe iiiiii tak dalej szkoda mówić

hm... napewno nie bede jedyna, ktora napisze, ze zostawił ja chlopak, ma juz inna dziewczyne, jest z nia szcesliwy a ja go kocham nadal... Praktycznie przez niego stracilam znajomych i zostalam sama teraz... I w ogole dziwny dzien :( bezsensu

ale tez nie chodzi o chlopaka, tylko o wszystko co od dluzszego czasu sie dzieje u mnie szkoda gadac :( ale nie mam juz sil na to wszystko

Gość i ja mam dość
to przykre, ale cóż niestety trzeba żyć dalej tylko jak?

Gość popieram ...
ja nie mam faceta przyjaciele tez mi sie powykruszali nie mam pracy! i pomyslu nawet gdzie i jakiej szukac wiec co za tym idzie nie mam kasy probuje sie odchudzac, ale srednio mi idzie co tez mnie wkurza zalamka

)napij sie piwa jak nie chcesz juz czekolady,albo po prostu zadzwon do kogos ze starych znajomych.

Gość i ja mam dość
po prostu swoje trzeba przecierpieć ,inaczej sie nie da potem sie otrząsnąć i ciągnąć dalej

walsnie chodzi o to, ze juz ich nie mam bo stracilam przez chlopaka bylam tak zakochana, ze nawet nie wiem kiedy ich stracilam... Jak to jest, ze niektorzy sa urodzeni pod tzw \"szczesliwa gwiazda\" a innym zycie daje wciaz pozadne kopniaki w dupe.

Gość alebama
Odezwij sie do starych znajomych, jak sa to dobrzy przyjaciele, to zrozumieja. Dawno sie rozstalisc?

jakies 3 miesiace temu i od tego czsu nic mi nie idzie, wszystko idzie tak jak by bylo przeciwko mnie. Moze to i tylko chwilowe ale ja juz nie mam sily, zeby nie bylo ze sie uzalam bo probuje z tym walczyc, ale mi nie wychdzi.

Gość alebama
a dlugo byliscie razem? w sumie choc dobrze, ze nie byliscie malzenstwem i jestes mloda, wiec pewnie jeszcze wszytsko Ci fajnie ulozy!

No ponad dwa lata, dodam tylko, że własnie dzis mielismy sie wprowadzic do naszego wspolnego mieszkanka. Wciaz powtarzal mi, że jestem wyjatkowa, że kocha itp., az pwenego dnia bez slowa odszedl, jak sie pozniej dowiedzialam- do innej :(

ech dziewczyno do góry głowa, zobaczysz słoneczko zaswieci i dla Ciebie, nie dzis, nie jutro, ale kidys napewno tylko cierpliwosci, nie poddawaj sie :)