Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie myślałem

Studia to najbardziej stracony czas w moim życiu !!!

Polecane posty

Gość nie myślałem

Studiuje dziennie na państwowej uczelni , za rok obrona inżyniera a potem mgr..... Kompletna strata 5 lat !!! Całą wiedzę mogłem zdobyć z książek w czytelni nie musiałbym chodzić na bezsensowne wykłady...Ogólnie to przedłużenie liceum , bo przychodzę do domu i ucze się na następny dzień na koło z ćwiczeń i tak 3 razy w tygodniu przez cały rok...Podejście gorsze jak do gimnazjalistów, jak zwróciłem uwagę prowadzącej ćwiczenia, że złe policzyła procenty i powinna mi zaliczyć kolokwium , to się zrobiła purpurowa i jak śmiałem ogólnie podważać jej ocenę....Egzaminy ustne to loteria zdajesz bo miał dobry humor a nie bo umiałeś itd Kompletna strata czasu, moich nerwów, i lat pracy.....

ja na to wpadłem zanim poszedłem na studia... może to i źle, może dobrze, zależy chyba co się studiuje... co się chce studiować...

Gość
dlatego od 3 roku pracowałam :D i mam już dosyć duże doświadczenie zawodowe

Gość aphoyeria
pedro w takim razie co robisz?

Gość nie myślałem
pracuję ale tylk ow weekendy bo oczywiście uczelnia skutecznie uniemożliwia pracę w tygodniu tak planując zajęcia, że mając dwa wykłady i ćwiczenia siedzicz o 8 rano do 18 ..........

Gość oł maj gad
Pedro siedzi całymi dniami na Kafeterii.

Gość aphoyeria
to wiem,ale skad ma kase na internet chociazby:P

całymi popołudniami...;) bo po robocie nie mam ciekawszych zajęć :o

Gość aphoyeria
a gdzie pracujesz bez wyksztalcenia?

nie no, mam wykształcenie... tylko nie wyższe :P jak poczuję wenę żeby studiować to zacznę to robić na serio, to moje życie :classic_cool:

Gość aphoyeria
no jasne,tak tylko pytam. jakbym wiedziala,ze bede miala fajna prace bez studiow to juz dzisiaj bym rzucila bo akurat sie ucze na egzamin z filozofii;)

pedro, ja tam chce mieć tego mgr-a tak, dla własnej satysfakcji;) czas jest zajebisty, nauczyłam sie pić i przeklinać:D nie ma to jak życie studenckie :classic_cool:

ale wy ludzie smiesnzi jestescie:D aphoyeria a gdzie pracujesz bez wyksztalcenia? ahaha a co wy myslicie ze trzeba miec mgr zeby oprace znalesc:D

Gość mnie też
ja nie mam zadnego wyksztalcenia pracuje w budowlance i mam wiecej jak niejeden magisterek:D

no i prawie 2 koła mam do rączki co miesiąc:classic_cool: >PrettyInScarlet a mi nie pasuje taka bumelantka:P:P

Gość aphoyeria
te czekolada ja wiem ze dla ciebie praca to tez zapierdalanie w warzywniaku. nie dzieki;)

Gość teoretykiem
:p

moja droga masz waskie pojecie o zyciu i ludziach naprawde i ty pewnie studentka jestes hahaha:D no i wlasnie takich mamy dzisiaj studentow p.s a skad Ty wiesz ze ja nie jestem studentka:D?

Gość aphoyeria
smieszna jestes. jesli chce robic cos konkretnego to ide na studia,jasne. ok,moge byc cieciem,sekretarka,sklepikarka itp itd i innymi takimi pierdami ale chce robic cos innego co wymaga nauki;) a ty jakby niekumata jestes stad wniosek-nie jestes studentka;)

Gość w zyciu nie chcialabym
by mnie ominal ten piekny czas :D I bynajmniej nie dla zdobytej wiedzy czy tym bardziej dla papierka :P

Gość ergot
nie kazdy czlowiek powinien studiowac... no ale owczy ped sie dziatwie udziela i standardy leca w dol. Jezeli ktos Ci przylozyl pistolet do skroni i kazal studiowac, zglos to na policje. Jesli poszedles na studia z wlasnej woli, a okazlo sie, ze sie do tego kompletnie nie nadajesz jest to tylko i wylacznie Twoja wina.

to ty raczej jestes niekumata bo nie zrozumialas watku ani mojej wypowiedzi:Dstad wniosek szkoda ze na studiach nie ucza myslenia:D i takie osoby jak ty pchaja sie na studia tylko po to zeby mie cvpapiereck i nie zapierdalac w warzywniaku a swoja droga nikt Cie nie nauczyl ze zadna praca nie hanbi? szacunku tez Cie nikt nie nauczyl? jezeli uwazasz ze bez studiow zostaje tylko taka ciezka harowka to mylisz sie i dlatego uwazam ze masz waski obraz swiata i ludzi....i faktycznie lepiej trzymajs ie tych studiow bo inaczej zgioniesz :classic_cool: ps jestem studentka:D

Gość aphoyeria
dobra spierdalaj,nie mam czasu na bezsensowne dysputy

to ja napiszę na temat :-) dla mnie studia były najlepszym okresem w życiu!! Kasa od rodziców (dzienne), jak się trzeba było nauczyc to sie usiadło-oczywiście na 3 bo i po co więcej?? Studia zrobiłem dla siebie nie dla papierka. Z książek mój drogi wiele się nauczysz jednak nie wszytko zrozumiesz, a podstawą studiów jest nie wykucie tylko zrozumienie i umiejętnośc szukania potrzebnej wiedzy :-) Ile bym dał żeby jeszcze 5 latek z tą samą ekipą postudiowac.