Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

neira1

Szpital na Kopernika - Kraków...

Polecane posty

Witam wszystkich, Czy są mamy, które rodziły w tym szpitalu? Do porodu zostało mi już niewiele, a słyszę coraz więcej negatywnych opinii na temat szpitala, personelu itd. Pozatym mój lekarz poradził mi sprawdzić opinie kobiet na stronie \"rodzić po ludzku\" i powiem szczerze, że jestem zawiedziona, bo mało jest pozytywnych komentarzy :( Piszcie proszę, bo już sama nie wiem czy zdecydować się na poród w tej klinice. Pozdrawiam...

a dlaczego tak bardzo chcesz tam rodzic? w krakowie jest wiele innych naprawde dobrych i przyjaznych oddzialow polozniczych.

To nie o to chodzi, że koniecznie chcę tam rodzić i koniec ;) Myślałam o tym akurat szpitalu, ale mam pewne wątpliwości i dlatego piszę tutaj, co mogą poradzić mi już doświadczone pacjentki tej kliniki :)

z moich obserwacji wynika,ze najwiecej niepochlebnych opini ma wlasnie ten szpital.Zreszta pare razy mialam okazje go zwiedzac i nie mam najlepszych wrazen. A odrazu zaznacze,ze ja jeszcze nie rodzilam,a szpitale znam z tej drugiej strony,ze tak moge rzec od kuchni. W ostatnich latach na topie jest zeromski.A niedawno moja znajoma rodzila w Rydygierze-przed porodem zwiedzila wiekszosc oddzialow i wybrala wlasnie ten.I byla bardzo zadowolona.

Gość zuzaaaaaaaaa
Jeśli masz jakieś problemy z ciążą jest to odpowiednie miejsce. Naprawdę są tam dobrzy lekarze i sprzęt. Kiedy leżałam tam w szpitalu urodził się dzidziuś ważący 850 gram i go uratowali i żyje sobie. Warunki do porodu są takie jakie są- troszkę anachroniczne w porównaniu do innych miejsc. dzidziusie na noc sa zabierane. Jeśli wylądujesz na parterze po porodzie sama musisz chodzić na I piętro do dzidziusia, żeby go karmić. dzieci sa dokarmiane. nie potrzeba dla nich ubranek. Ja tam jednak nie rodziłam. Leżałam na oddziale z innymi ciężarówkami troszkę z innych powodów. opiekę miałam bardzo dobrą. Ale, ze moje kłopoty się skończyły wybieram do porodu inny szpital- na Siemiradzkiego. Mam tam lekarkę i warunki bardziej mi odpowiadają.

Dziękuje za opinie i czekam na dalsze... z moją ciążą wszystko w porządku i z dzidziusiem też (mam nadzieję, że tak zostanie do końca), więc w sumie muszę raczej skupić uwagę na dobrych warunkach szpitalnych i położnej, niż nad specjalistami :) pozdrawiam...

Agnieszka c - gratuluje ślicznej córeczki :) wysiłek się opłacał, najważniejsze, że mała cała i zdrowa :)