jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Nażarłam się jak wieprz dzisiaj i wczoraj, w ogóle jestem gruba, boję się wejść na wagę i znowu mam grube nogi jak schudnę, to źle się czuję i niekobieco wyglądam, jak przytyję, jestem załamana i odczuwam agresję względem swojej osoby:O Jestem stara i głupia Tak tylko musiałam napisać:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam w plecy Napisano Styczeń 30, 2008 ale sesje masz pchiętą ... nienawidzę Cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam w plecy Napisano Styczeń 30, 2008 pchniętą :D (to od cukierków) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość deska - ale marudzisz Napisano Styczeń 30, 2008 :O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Taaaaaa, ale była łatwa. No i jeszcze nie wiem, czy zdałam, dopiero napisałam:) A niewiele umiałam:P Najwyżej będzie poprawka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Wiem, że marudzę:( To żałosne, ale tak mnie naszło, jakbym miała 15 lat:o Bo jestem brzydka, jest mi przykro i fatalnie się czuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Styczeń 30, 2008 ja bym skoczył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Ja też:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Styczeń 30, 2008 no to może jakaś mała transmisja z twojego skoku ? tylko pamietaj z telematkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Ale to miał być taki o tyczce:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Styczeń 30, 2008 hmmm to mało widowiskowe :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Niekoniecznie, bo ja bym skakała o tyczce z mostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna znad morza 0 Napisano Styczeń 30, 2008 skok moze byc malo widowiskowy, ale upadki sa zawsze ciekawe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Styczeń 30, 2008 ale ten most będzie na autostradzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 30, 2008 :( Zawiążę sobie gębę na supeł Kurcze, no. ostatnio miałam dużo stresów i ciagle jem. To straszne. A najzabawniejsze, ze cycki mi i tak nie urosły, tylko mam szpetne, grube nogi i tłuste kolana:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupcia marzenie 0 Napisano Styczeń 30, 2008 upss!! a juz chcialam napisac, ze przynajmniej ci cycki podskocza :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 30, 2008 No niestety. Zonk. Podskoczą mi, jak oderwę dupsko od kanapy i podskoczę razem z nimi:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ó 0 Napisano Styczeń 31, 2008 ja przez sesje schudlam strasznie. z braku jedzenia pogorszyla mi sie tez cera:o a teraz podczas chwili wytchnienia jem jak szalona, wiec niebawem bede miala podobne mysli do Twoich! nie marudzimy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieczytelna Napisano Styczeń 31, 2008 autorko topica ja tez jestem deska i tez sie dzis najadlam jak glupia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kulturalny Wladysław Napisano Styczeń 31, 2008 jedyna dama ,jaką ma ręka trzymała była to dama kier w pewnym kasynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Ja schudłam kilka miesięcy temu i wyglądałam już dziwnie nawet jak na mnie, wystawały mi nawet żebra na placach!:O Ale teraz już mam grube nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach