Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kłoda...

Brak PIKANTERI W ŁÓŻKU

Polecane posty

Gość Kłoda...

mam 18 lat, współczuję od roku. Gadałam szczerze z facetem i powiedział mi że jestem zwyczajna w łóżku, a on potrzebuje trochę pikanterii. Moglibyście coś mi doradzić? Bo nieśmiałość nie pozwala mi być 'ostrą' :D mogę nawet opisać cały nasz sex : leżymy, on zaczyna mnie głaskać po brzuchu, całujemy się, dotyka moich piersi, ja wtedy wkładam mu ręke pod koszulkę, rozbieramy się na wzajem, masuje mi łechtaczke jakąś minutę. Wchodzi we mnie, trwa to 2 minuty w klasycznej, poźniej po spuszczeniu jeszcze raz na jeźdźca . On wszystko inicjuję. NAPISZCIE MI NOWY SCENARIUSZ :d wiem, że nie można grać w łóżku, ale ja chcę. Napiszcie mi w takiej formie jak ja to zrobiłam, co powinam dodac, bo jestem kiepska:(:(

Gość ergot
Wspolczucie jest piekne, ale nie w lozku...

Gość Kłoda...
a może pomożesz?

Gość rfje4worijf
proponuję anala dla urozmaicenia

Gość theblackcat
dodajcie pare minut oralu, zrob mu striptiz, mozecie sie np pomazac bita smietana i zlizac, zawiaz mu oczy i potraktuj jak seksualnego niewolnika, rzuc sie na niego juz w drzwiach sypialni.

Gość Kłoda...
ojj jak ja bym chciała, to co napisałaś :( oral jest też, zapomniałam dodać. Wstydzę się to wszystko zrobić, chyba muszę kielicha walnąć. AHA I NIGDY NIE MIAŁAM ORGAZMU Z NIM

Gość theblackcat
Hmmm trudno cos poradzic, moze rzeczywiscie na poczatek lepiej napij sie czegos dla osmielenia. No i zapomniałam dodac ze mozecie sprobowac sexu w innych miejscach- pod prysznicem, na stole, schodach, itp itd

Gość htfhthyuytgjfj
Nie mialam orgazmu w trakcie stosunku czy w ogole zadnego nawet jak cie piesci reka?

nie miałas orgazmu z nim bo czujesz się skrępowana Wypij drinka tylko małego ( duży spowoduje ze zatracisz czucie w cipce) i zmieńcie natężenie swiatła może jakieś czerwone małe

Gość ergot
Lozko to nie czas na niesmialosc. Kazdy z nas ma bariery i zahamowania, ale wobec tej jednej jedynej osoby mozna w koncu byc naprawde soba. To tylko dwie minuty ;-) dasz rade!

Gość Kłoda...
Ręką miałam tylko 2 razy i to w kinie:O:O Nigdy się nie skupiamy na tym, bo jemu się chyba nei chce czekać 10 minut na mój orgazm i przeciążać ręke. BOże jaka ja jestem wstydliwa:O:O

Gość theblackcat
Nie wstydz sie! najwyzej bedziecie sie z tego kiedys smiac:P

Gość Kłoda...
to jak, co mam jeszcze robić, jakie znacie tricki takie które podniecają:)

nie pozwalaj facetowi na to zeby się lenił w seksie ,bo my mamy inny mechanizm seksualny i gdy pozwolisz na na nasze lenistwo w tym to potem bedziesz żąłować że nie bedzie chciał ci zrobic orgazmu

wystaw tylek niech wejdzie ci w odbyt potem wez go do buzi tzw \"z dupy do gemby\" zrob loda z polykiem

wystaw tylek niech wejdzie ci w odbyt potem wez go do buzi tzw "z dupy do gemby" zrob loda z polykiem

Gość Kłoda...
Jakiś tam facet: czyli?:) możesz rozwinąć?

Gość theblackcat
Tzn ze jak go przyzwyczaisz ze nie masz orgazmu i jest ok, to on potem nie bedzie sie starał zebys go miała.

Poczatkowo w seksie kobieta jest zafascynowana partnerem i jego seksualnościa Podoba jej się jak sie nim zabawia robi loda,spuszcza go ręka a jemu sie to podoba bo facet dąży do spuszczenia się to uczucie takie jak u was gdy chce się siku a potem zauważa że przecież ona nie ma nic z tego bo on spuszczony konczy zabawę a ona chce mieć orgam i robi się problem