Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnisąfaceci

on mnie chyba nie kocha

Polecane posty

Gość dziwnisąfaceci

no bo skąd mam to wiedziec jak mi tego nigdy nie powiedział ;( teraz chce iśc do łóżka a jasię zastanawiam ;( miło jest w zasadzie ok,ale on chyba nie okazuje uczuc a ja nie potrafie sie o to upominac bo wyjdzie jakbym zmuszala go do tego

Gość nie kocha to mu nie daj
chyba ze chcesz cierpiec

Gość dziwnisąfaceci
no własnie tylko ze ja go kocham a on nie wiem,a przeciez go nie spytam prawda? więc co mam tak czekac i go trzymac na dystans dziesiaty miesiąc bez sexu?

Gość 10 mies to juz mozesz
z nim rozmawiac o wszytskim szczegolnie o takich rzeczach. powiedz ze chcesz to zrobic z milosci. jesli on powie ci odrazu ze cie kocha to raczej znaczy ze to wymuszone i tak nie jest. a jesli powie ci ze chce to wyznac jak naprawde to poczuje to znaczy ze chlop jest wart

Gość dziwnisąfaceci
no własnie chyba to nienormalne ale nigdy jeszcze do tej pory nie rozmawialismy o tym co czujemy ;/ lubi,uwielbiam,tęsknie było ale kocham nigdy ja nie potrafię tak chyba bez miłosci,nie moge jakos sie przelac,moze dlatego ze jeszzce tego nie robilam.. mam totalny rozstrój emocjonalny z tego powodu,zwłaszcza ostatnio,czasami mi sie wydaje fajnie to sie pokochamy a ewentualnie to"kocham"wyjdzie w praniu jakos,po drodze,przy okazji,a czasem tak sobie myslę że nie mogę:( cos mnie blokuje...

Gość rozmowa rozmowa

Gość dziwnisąfaceci
dodam że sama mu tego tez nigdy nie powiedziałam,w sumie to nie tak dawno to poczułam,ale wydawało mi się że to facet powinien z czyms takim"wyjśc" ;/

Gość upupupupupupu

Gość dziwnisąfaceci
rozmowa? ok powinna by ale jak zaczą?nie chciałabym się narzucac