Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_prawdaaa

kochanki, które wiedzą, że są tymi trzecimi

Polecane posty

Gość taka_prawdaaa

to podłe egoistyczne krowy no niestety, taka prawda

Natomiast faceci, którzy z tymi kochankami sypiają to takie misiaczki, które nie mogły sie oprzeć tym nachalnym babom. :D:D

Gość taka_prawdaaa
nie, oni są też podli ale usprawiedliwienia kochanek są żałosne, oboje są równie obrzydliwi

Gość co za brednieee
jestem ta 3 od około roku, od poczatku wiem o jego kobiecie i wisi mi ona!!! czuje sie od niej lepsza i nawet zazdrosna o nia nie jestem:P a wy zazdrosnice nawet nie umiecie upilnowac swoich facetow, pozatym na sile go nie bralam, od samego poczatku to on zabiega o kantakt ze mna, nie tylko sex, czesto zwykle spotkanie na kawce i pogaduchy

Gość Olgierd28
Prawdą jest że to facet jest świnią i podłym draniem skoro ma dziewczynę czy żonę i do tego kochankę-jeśli kochałby naprawdę nie miałby kochanki,jeśli ta dziewczyna czy żona byłaby dla niego całym światem-nie zabawiałby się z innymi,bałby się że straci ukochaną kobietę,więc dla mnie chore zachowanie jest dziewczyny czy też żony nienawidzącej kochanki swego męża i walczących jak gladiatorki heh śmieszne,uważają że to ta właśnie kochanka jest wszystkiemu winna a tak naprawdę "wina" leży po stronie faceta bo widocznie poczuł że ta z którą jest-to nie do konca jest "ta" i szuka dalej.

Gość Olgierd28
dodam jeszcze tyle,kobiety miejcie troche godności.Ja gdybym dowiedział się że moja dziewczyna bądź żona mnie zdradza,spotyka się z kimś innym-podziękowałbym za współpracę,dla mnie byłoby wszystko jasne-nie kocha-a z kim się spotyka,to dla mnie nie białoby najmnijeszego sensu i wcale nie znienawidziłbym tego kogoś,po co-moja partnerka miała wybór-wybrała nie tylko mnie ale i jego,więc co?; ten kto jest w związku musi się trzymać na baczność z tymi rzeczami jeśli nie chce stracić osoby którą kocha,ten kto jest wolny może robić co chce.

Gość Program TV
Witam wszystkie kochanki i zarazem zaprzaszam do podzielenia się swoją historią ze mną. Jesteśmy w trakcie realizowania pewnego programu, w którym Będziecie tymi potrzebnymi! Zainteresowane osoby proszę o kontakt na maila : joanna. wilk85@gmail.com. W treści proszę także o podanie numeru telefonu - dla ułatwienia :) Pozdrawiam

Gość nie taka straszna
Witam . Ja jestem kochanką mojego byłego faceta... byliśmy ze sobą długo i rozstaliśmy się niedawno a on znalazł sobie nową ale codziennie się spotykamy , piszemy i kochamy .... Mi pasuje taki układ uczuć w to nie mieszam... jak mówią carpe diem :)