anulka156 0 Napisano Styczeń 31, 2008 po co dwa naraz opakowania,jak nie zapomniałaś żadnej to jest zbędnę!!! Przecież mowimy Ci że jak sę weźmie dwie w jeden dzien to nic się nie dzieje...... a nawet jak zapomniałaś to było na początku opakowania więc tez bez sensu brac kolejne opakowanie.pisałam że tak się robi jak zapomni sie z końca opakowania pigułki :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atomowka1987 0 Napisano Styczeń 31, 2008 dobra już sie zakręciłam :/ niewiem co z ta ostatnia tabl z opakowania juz szlag ja trafił niema jej to trudno. to jest ostatnia dobrze że nie 1. Czyli 7dni normalnie dobra i 8 nowe opak.to o dzien mi sie to przesunie.no dobra dziaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka156 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Pio prostu zrób przerwe normalnie bo ja nie widzę tu powodu żeby kombinować,tak czy siak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atomowka1987 0 Napisano Styczeń 31, 2008 ok dzieki za pomoc i tak rodza sie jakieś głupie myśli w mojej głowie bo 1 raz taka sytuacja;/ niewiem wkońcy czy ta ostatnia zgubiłam czy wziełam ja za ta ktora myślałam że zapomnialam wziąść.Trudno już w niedziele wezme ostatnia i bd czekała na okres. dzięki:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusia88 0 Napisano Styczeń 31, 2008 na drugi raz spr dokladnie czy polykasz dana tabletke w danym dniu. 2 tabletki wziete nic nie spowoduja. mozesz sie poczuc sennie, slabo, wkoncu podwoilas dawke.zrob normalna 7 dniowa przerwe, 20 tabsow tak samo zabezpiecza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atomowka1987 0 Napisano Styczeń 31, 2008 dzia Agusia wielkie widocznie ja myslałam że 20 tabl bez tej ostatniej coś zmieni i że nalezy skrócić przerwe o ten właśnie 1dzien. ale po 7dniach oi tak mi sie ten dzień zmieni o 1wcześniej więc dobra dziekuje:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach