Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh taki lajf

zazdroszcze tym co mieli cieplo w dniu ślubu.

Polecane posty

Gość eh taki lajf

ja mialam zimno ;( nigdy sobie nie wybacze ze napieralam na październik 2007. Moglam odczekac do tego lata. Eh, coz, nie bylo moze fatalnie ale moje marzenie o tym aby isc do miasta w dniu slubu, porobic foty w plenerze niestety sie nie ziscilo. Po wyjscu z kosciola marzylam tylko aby juz wsiasc do auta i jechac na sale.

Gość za glupote sie płaci....
i pretensje możesz mieć tylko do siebie...

Gość eh taki lajf
jasne, to nie moja wina. Caly 2007 rok mial do du..pogode, a oslawiony 7.7.2007 tak piździlo ze leb chcialo urwac. Musisz mnie obrazac?dlacego od razu glupia mnie nazywasz?

ja miałam październik 2005 i było tak gorąco, że ledwie dawaliśmy radę, wiec nie ma reguły

Gość eh taki lajf
no wlasnie, nie ma reguly. Caly wrzesnien bylo zimno, a z reguly jest slicznie. Cholera zaplanowalam wszsytko co do joty to pogoda musiala nawalic ;/ dobrze ze sniegu nie bylo ;)

Ja brałam ślub w październiku 2007 i nie narzekam, zdjęcia w plenerze zrobiłam, trochę zmarzliśmy ale słońce pięknie świeciło. Dla chcącego nic treudnego, pary robią zdjęcia na zewnątrz nawet w środku zimy.

Gość a ja Ci troche
zazdroszcze,mialam slub w czerwcu w najgorsze upaly roku 2007, myslalam ze padne w kosciele, a na zdjciach w plenerze to doslownie lecialo ze mnie, sala byla z klima ale mimo to zaduc niesamowiry byl, jal dla mnie za goraco bylo;)

a tam nie ma reguły moja koleznaka miala w srodku sierpnia i była okropna pogoda i zmono było lal deszcz przez caly dzieńi wiatr wial okropna pogoda,

ja bralam w październiku, bylo zimno choc swiecilo slonce. Co mnie wkurzalo to to ze ludzie niektorzy w czapkach i szalach byli! a az tak zimno nie bylo. A co do za gorącej pogody to wiem, bylam na takim weselu, upal taki ze sie ludziom bawic nie chcialo. Bo tanczyc w upale jest raczej ciezko. jedynie czego zaluje to ze nie mam wielu fot w plenerze, pod kosciolem itp. Ale mam w cudnych wnetrzach za to.

i wlasnie- nie ma reguly na pogode. mozna celowac w srodek lata typu lipiec sierpien a trafic na wiatr i deszcz. Nic nie zaplanujesz w tej jednej kwestii.

Gość moja babcia wymarzyla sobie
piekna sniezna pogode.... taka jak zawsze miala na kresach, skad pochodzi. A ze sie przesiedlila na zachod Polski to pogoda nawalila i miala chlape :D Tego sie nie przewidzi ;) Nie ma co roztrzasac ;)

Gość liliwanili
a ja miałam w grudniu było mroźno zdjec pleerowych nie było ani romantycznego przechadzania sie przed kościołem ani dostojnego wkraczania do sali ale było fantastyczne dwudniowe wesele zabawa do upadłego (niedosłownie) i uśmiechnięci goście a przede wszystkim szczęśliwi i wyluzowani państwo młodzi pozdro p.s. zdjęcia w spokoju po weselu zrobilismy w karczmie przy kominku romantycznie ciepło i intymnie

Gość kwiecień 07
mielismy ciepły i przyjemny.