Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_pierdziu_

obsesja na punkcie swojej wagi

Polecane posty

Gość ja_pierdziu_

Kochane czy WY też tak macie? Co zjem to zaraz mam wyrzuty sumienia, mimo,ze przy moim wzroscie nie waże duzo. Źle czuję się w swoim ciele

Gość Agnieszka3213
Ja mam dokładnie tak samo mimo,że wszyscy mi muwią,że jestem szczupła i niemam się czym przejmować.Fajnie,że założyłaś ten topik bo właśnie też miałam taki założyć.Ja juz niewiem jak nie przejmować się tym bo cały czas myśle o mojej wadze.Pozdrawiam:D:D.

Gość ja_pierdziu_
własnie zjadłam 10 pączków:(:O

Gość no nie dziwię się że masz obse
sję skoro cierpisz na kompulsywne objadanie się:O trzeba być popierdolonym żeby zjeść10 pączków:O

Gość no nie dziwię się że masz obse
poczułaś chociaż ich smak?:O wątpię...

Gość Agnieszka3213
Ja zjadłam 1 pączka i właśnie znów mam wyrzuty sumienia i tak jest za kazdym razem:(:(

to ja jestem załozycielką topiku:) a ktoś kto zjadł 10 paczków to się podszył podemnie. Ja mam wzrotu 185 cm i waże 64-65 kg

Agnieszka ja zjadłam 2 paczki, chyba dzisiaj juz nic wiecej nie zjem

Gość Agnieszka3213
Ja tez już dziś nic nie zjem :D:D wzrost -170cm,waga 56kg niewiem czy to dużo czy mało ale ja i tak cały czas myślę o tym co jem i w jakich porcjach

ja też tak mam, moj facet juz zaczyna sie na mnie denerwować. Niewiem jak to opisać ale cały czas jestem z siebie niezadowolona moze to są jakieś objawy zaburzeń psychicznych?? Aga pomóz

Gość montra
A ja co zjem to na wagę zaraz lecę xD mi też mówią że szczupła jestem, ale ja "wiem" ze mi brzuch wystaje...a jak usiąde to już nie wspomnę...mam 154cm wzrostu i ważę 46kg. Czy ja jestem nienormalna?

nie wiem czy normalna czy nie, ale ja też tak mam z tą wagą. na szczęście dziś bez pączka:)

Gość tak zadreczajcie sie tak dalej
a ja opisze przyklad z autopsji moja kolezanka-osoba inteligentna, sympatyczna, waga jak najbardziej w porzadku-wieczne zadreczanie sie kazdym posilkiem- strach przed rozebraniem sie nawet przy 40 stopniowym upale, I tak sie zadreczala i zmniejszala racje zywnosciowe ze skonczyla na gumie do zucia i wodzie gazowanej dziennie. Obecnie przebywa w zakladzie psychiatrycznym..

Gość Agnieszka3213
Ja jestem ciągle z siebie niezadowolona i bardzo ograniczam jedzenie ale i tak jest to samo po zjedzeniu czegokolwiek, a ważenie się to u mnie codzienność:( to już bywa trochę męczące

Gość ja też się zamartwiam
ważę się i mierzę co rano. Ale jem w miarę normalnie i ćwiczę. Najgorzej, że schudłam, mam BMI 18.5, bezmyślnie rzuciłam jakąś fotkę nóg do oceny na kafeterię i mnie zjechali, że otłuszczona i wyglądam na 10 kg więcej, że wszystko mam brzydkie, niezgrabne, nieproporcjonalne, grube i w ogóle powinnam resztę życia spędzić na siłowni żeby jakoś wyglądać. Więc może to nie są moje wymysły. Przeraża mnie lato, nie wiem co będę nosić, chyba długie spódnice i bluzki z długim rękawem.

po co zamieszczac swoje zdjęcia na kafe?? niektórzy ludzie są bezwzględni i tylko krytykują