Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poszukujaca pracy

tu zostaw swoje CV!

Polecane posty

Witam Postanowilam założyć topik dla poszukujących pracy i poszukujących pracowników. Proponuję umieszczanie tutaj w skrócie swojego CV, pisanie o swoich oczekiwaniach. Owszem, są do tego specjalne portale lecz sądzę, że każda forma jest dobra, bo niesie szansę na zatrudnienie. Ja szukam pracy, która niesie coś dobrego, w województwie lubuskim ( a moze przez internet), w nienormowanych godzinach pracy.

Nie wygląda to tak jak typowe CV, lecz no coż, tabelki wkleić się nie da. Pozdrawiam Wykształcenie : 04.01.2007 Studia 5- letnie magisterskie na Uniwersytecie Zielonogórskim. Kierunek : Pedagogika Specjalność : Poradnictwo Odbyte praktyki w ramach studiów : Urząd Pracy - praca w archiwum - uczestnictwo w zajęciach z udziałem osób bezrobotnych Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej zapoznanie się z dokumentacją potrzebną do pracy pracownika socjalnego - uczestnictwo w wybranych wywiadach środowiskowych - obserwacja procesu przyjmowania petentów W Szkole Podstawowej - komputerowa analiza badań ilościowych - aktywna obecność na zajęciach w klasie integracyjnej Praktyki w Gimnazjum - obserwacja prowadzenia zajęć „Wychowanie do życia w rodzinie” - samodzielne prowadzenie lekcji wraz z dwoma studentkami Centrum Interwencji Kryzysowej w Zielonej Górze - uczestnictwo w rozmowach pierwszego kontaktu, - wizytach potrzebujących kobiet u prawnika - realizacja różnych zadań określonych przez osoby prowadzące ośrodek ( udanie się z mieszkanką domu do lekarza, przypilnowanie dziecka, realizacja różnych zadań na komputerze) Dodatkowe szkolenia i kursy : Warsztaty Myślenia Twórczego w Mobilnym Centrum Informacji Zawodowej Konferencja Naukowo – szkoleniowa „Komunikacja interpersonalna w procesie pomagania – wykorzystanie grup Balinta dla podnoszenia kompetencji psychologicznych” ( uzyskałam 7,5 punktów edukacyjnych) Podczas studiów należałam ok. 1,5 roku do Koła Naukowego Pedagogów-Wolontariuszy, rekomendowanego przez Uniwersytet Zielonogórski. Następnie byłam wolontariuszką w Biurze Porad Obywatelskich Doświadczenie zawodowe po studiach : Praca na rzecz Pensjonatu w Szklarskiej Porębie : - reklamowanie Pensjonatu na portalach internetowych - utrzymywanie kontaktów z klientami przez Internet - tworzenie strony internetowej ( pisanie tekstów, decydowanie o układzie strony, szukanie fotografa, wybieranie zdjęć i inne) - współpraca przy rozwiązywaniu bieżących problemów dotyczących remontu - współpraca przy podnoszeniu standardu usług Pensjonatu

Gość jullkaaa
czyli nigdzie nie pracowałaś? kiepściutko to widzę

Gość abbaa
Hej! Jestes po doradztwie zawodowym??? Niestety tak sformułowanym CV nie przekonasz pracodawcy.... :(

nie nie jestem po doradztwie zawodowym :). moj kierunek studiow jest zwiazany z pedagogika, psychologia, socjologia i ... seksuologią :). To był kierunek eksperymentalny. Mogę pracować jako pedagog lecz także w innych instytucjach. Aby móc jednak być doradcą zawodowym musialabym się dokształcić Dlaczego uważasz, że tak sformuowanym CV nie prekonam pracodawcy? Widzisz tam jakiś błąd?

Gość ana 0808
Dziewczyno ja też skończyłam pedagogikę na UŁ i co za przeproszeniem gówno. Szukam już przeszło pół roku pracę pół szkół, świetlic i różnych domów dziecka ma moje cv i nic. Jutro ma rozmowe kwalifikacyjną w Indesicie ide na produkcje przynajmniej zarobie te 1200 netto, a nie będę czekać na gwiazdę z nieba żeby pracować w państwówce trzeba mieć niezłe wtyki. Jakbym wiedziała że tak skończe to apeluje do wszystkich nie idzcie na ten kierunek nic po tym nie ma

Jestem z ZG tez konczylam UZ ale na szczescie nie pedagogike. Powiem ci ze moja kuzynka jest dyrektorem w jednej ze szkol podstawowych w zg i ona opowiadala mi ze codziennie dostaja kilka cv od ludzi po pedagogice. Maja sterty tego. A nie potrzebuja nikogo. Sami sie krzywdzicie studiujac pedagogike. To bylo po pierwsze. A po drugie to z twojego cv nie wynika ze pracujesz nadal. Wogole jest za bardzo opisowe. Myslisz ze pracodawca sie bedzie w nie wczytywal? Musi byc przejrzyste. Spojzy i widzi. Nikt nie poswieci 10 min zeby przeczytac twoje cv.

dziewczyny, dzieki za odpowiedzi :). ja moge pracowac w zawodzie, ale nie muszę. myslę, że dobrze moglabym sie sprawdzić w wielu miejscach. hmm byc moze i jest zbyt opisowe. bo to wlasciwie nie jest CV ale CV i zakres obowiązków. Przemyślę to co napisalaś o nim, ale niewątpliwie w wordzie wygląda o wieeeele lepiej - jest w formie tabelki której tu się nie dało wkleić. Hmmm rzeczywiscie nie widać, że pracuję nadal . Tak pracuję, ale nudzę się tym okrutnie. Na początku było dużo roboty, ale teraz jest coraz mniej wiec szukam czegoś innego. Mogę bez problemu pociągnąc dwie prace.