Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fionaa21

czy ktos widzial albo ma takie obraczki? gdzie moge kupic?

Polecane posty

chodzi mi o obraczki z bialego zlota, z cienutkim paseczkiem(najlepiej wypuklym lekko) zoltego zota po srodku , bez zadnych dodadkowych ozdow. widzialam kiedys takie na rekach pewnej pary i do teraz takich poszukuje:) bezskutecznie niestetey:( czy ktos wie, gdzie takie mozna znalesc??

platyna super, ale nie kazdego na nia stac:) mnie na pewno nie:) szukam takich obraczek za 500-700 zl:)

Czy któraś z was wie jak sprawdza sie piaskowanie w codziennym użytkowaniu? Słyszałam opinie, że taki wzór szybko się ściera i często trzeba go odnawiać (często- pojęcie względne :) ) Bardzo podobają sie nam takie właśnie obrączki- łączone matowe- ale to bizuteria, którą nosi sie całe życie i ma być praktyczna... help

Gość Misska Swiata 2006
ja jestem prawie 2 lata po ślubie, kupiliśmy właśnie matowe obrączki, bo takie nam się podobaly. Dzisiaj się pięknie świecą, po macie nawet ślad nie został;) A nie mamy czasu na piaskowanie, więc na razie tak zostanie:)

jesli masz papierkowa robote to ci troche posłuża ale jesli jestes pracownikiem fizycznym to nie pocieszysz sie nia długo?

Gość stara dewota
http://www.wenc.pl/wz59,3030,1.html Ja od 5 lat mam te. Są rewelacyjne. Na zdjęciu wyglądają kijowo, a w rzeczywistości są naprawdę piękne, bo tego białego złota prawie nie widać, za to daje niezwykły refleks. Tak więc polecam.

Gość i znowu jedna i ta sama
osoba, ale pod róznymi nickami zachwala swój sklep internetowy... to żałosne jest... :o

Gość stara dewota
mam nadziej, że nie mówisz o mnie. Ja swoje akurat kupiłam w salonie Kruka w Warszawie na placu Konstytucji :)

Ruda my mamy (mieliśmy) piaskowane. Po ok 4-6 miesiącach ten mat się starł i teraz mamy błyszczące. Nie ma sensu kupować matowych- taka moja rada.