Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas dziwna musze byc

jak to sie nazywa????

Polecane posty

ze spowiedz publiczna ,to wiem ale : Moje tematy to ja , to co zrobilam to co przeczytalam jaka jestem oryginalna i utalentowana.Musze na siebie zwracac uwage i zwracam... Chwale sie non stop i niewiele slucham innych. Widac mnie na kilometr. Kazdy temat z kazdym czlowiekiem zbacza no rozmowe o mnie. Potrafie sluchac tylko to co dotyczy mojej osoby i nie potrafie sie kupic na innym. Urywam ludziom zdania w polowie jak mam cos intresujacego do powiedzenia , co moze ich zaskoczyc rozbawic , jest na " topie". Teraz tez jesli zainteresowanie kafeteriuszek bedzie nikle moim tematem bede bardzo rozczarowana i napisze natepny zeby tylko ktos mnie przeczytal.

w skrócie chodzi o to jak zaproponować mojemu partnerowi scat

Egotyzm – przesadne kierowanie zarówno własnej, jak i cudzej uwagi, na siebie samego, nieustanne myślenie o sobie i nadmierne zajmowanie się własną osobą (niezależnie od tego, czy jest ono pozytywne, czy negatywne), przy jednoczesnym zajmowaniu swoją osobą całego otoczenia.

a co to jest scat? a tak na marginesie co oznacza " buleczki" i "motylk"i? serio do tej pory nie wiem, jak sie dowiem co to jest to sie pochwale :)

o dziekuje za zainteresowanie :):)