Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalejdoskopia

FOTO. OCEŃCIE MOJĄ FIGURĘ

Polecane posty

Gość michał michalski
Masz świetną tłuściutką cipkę :) a ciało bardzo zdrowe i apetyczne, mniam mniam

nie marudze przeciez. mowie jak jest. nie płacze nad małym biustem czy lekkim cellulitem, ktorego nie widac na zdjeciu. Cieszy mnie ze wyglądam na proporcjonalną:)

wiedzialam ze nie jestes wysoka:) masz za to bardzo proporcjonalna budowe ciala i nadawalabys sie na fotomodelke:)

Gość miskaaaa
wszytko byloby idealnie gdybys zalozyla ladna seksowna bielizne i stanik posh-up:)

Gość jurajska25
wg mnie masz super figure, i faktycznie na tym zdjeciu nie wygladasz na te swoje 150cm, czyli jestes taka fajna mala i filigranowa:)szkoda ze zdjecie nie jest bardziej z przodu bo byloby widac talie

właśnie nie byloby widac talii bo jej nie mam:P Xashax007 skąd wiedziałas ze jestem niska? Tamari myślała ze jestem wysoka;)

Gość asdasd
Figura może być od biedy. Jedno co niesamowicie razi i wygląda strasznie to to, ze jesteś płaska jak deska. Masz koszmarną, obciachową bieliznę, totalnie nie dobraną do figury (góra) o tych wieśniackich majtkach nie powiem nic więcej.

Gość jurajska25
ja tam jednak jakies wciecie widze

Gość aduleczkaa
fajnie wygladzasz i nie mysl o kompleksach, nie jedna tak nie wyglada

Gość kobietka jestem
berdzo ladna figurka! chcialabym miec taka! :-)

Gość bo figura ladna
Naprawdę nie masz się czym martwić. Masz idealne ramiona, piękny dekolt, płaski brzuch, wcięcie w talii, proporcjonalne biodra, w miarę długie i zgrabne nogi. Twoje nogi zdecydowanie nie są krzywe. Jest czego zazdrościć

dzięki dziewczyny. miłe jesteście:).a ja myślałam ze na kafe same wredoty siedzą, które tylko patrzą zeby komuś dokopać

Gość kalejdoskopio napisałas ze
masz piersi w rozmiarze A czyli powinnas miec ok. 12-13 cm różnicy w obwodach jeśli dobrze pamiętam. na tym zdjęciu wyglądasz jednak jakbyś była płaska. takie piersi przy filigranowej posturze powinny wyglądac na w miare proporcjonalne do ciala. moze to kwestia stanika, więć moja rada: zmień stanik, bo naprawde wyglądasz jakbyś nic tam nie miala, a skoro cos tam jednak masz to szkoda zebys sobie spłaszczała biust

Gość jurajska25
a jaka bys chciala miec roznice?

Gość kalejdoskopio napisałas ze
kto ja?

Gość Nora555
Jak się opisałaś to pomyślałam że zobaczę na zdjęciu jakieś straszydło, a tu taka laseczka, wyglądasz na bardzo młodą, masz ładne nogi i pewnie zgrabe piersi, jesteś szczupła, czego ty więcej chcesz?

mam ok. 11-12cm roznicy miedzy obwodem w biuscie a pod. więc mam takie małe A. tego stanika juz dawno nie nosze. \" Jak się opisałaś to pomyślałam że zobaczę na zdjęciu jakieś straszydło\" napisałam samą prawde. wiesz co by było gdybym zamieściła zdjecie swoich nóg? same teksty ze są brzydkie i krzywe. zwłaszcza ze kolana mi sie nie łączą:P. biust tez mam mały, ale nie mowie wcale ze mam kompleks z tego powodu. po prostu stwierdzam fakt, zeby uprzedzic komentarze na ten tamat.

Gość hrthth
bardzo zgrabne ciałko

Gość jurajska25
wczoraj byl fajny program Trinny i susane, stwierdzily ze kobiety nie oceniaja sie jako calosc tylko oceniaja poszczegolne czesci swojego ciala (te najgorsze) i faktycznie tak jest:) np. Ty , nie zauwazasz ze masz fajna figure, jestes szczupla, proporcjonalna, zauwazasz tylko maly biust, brak talli wg ciebie i krzywe nogi

nie no, dlaczego nie zauważam? widze jaka jestem ogolnie, ale chyba kazda kobieta ma jakies słabe punkty w wyglądzie i zdaje sobie z tego sprawe. w zasadzie jedyne co mnie tak naprawde czasem \"boli\" to talia, bo nie wszystkie ciuchy fajnie leżą jak sie nie ma duzego wciecia. ale ogolnie nie narzekam:)

hmm...a myślicie ze z tą talią da sie cos zrobic? jakos tak bardziej "wciąć"? czy raczej nie ma co próbowac skoro odziedziczyłam taka figure? jak myślicie?

Gość przynamniej nie taka jak
z wątku o nogach, gdzie pisałaś:O

Gość GFGFGFFG
DZIEWCZYNO Z CZYM DO LUDZI???NIE MASZ BIUSTU TALII I JESTES KURDUPLEM. WIDAC ZE WCIAGASZ BRZUCH HAHAHA MAM 100 RAZY LEPSZA FIGURE. MAM KOBIECE BIODRA I WCIECIE W TALII. NIE WIEM DLACZEGO WSZYSCY TAK CHWALĄ TWOJĄ FGURE JAK BY BYLA NIE WIEDOMO JAKA PIEKNA

Gość cytrynkaaaaaaaaaaaa
ja bede szczera. Wiec tak biuscik malutki , lydki niestety krzywe ale oprocz tego nie mam nic do zarzucenia. Ladny brzuszek i ogolnie figura bardzo ladna

GFGFGF itd. idiotka z ciebie:P jak jesteś taka cudna to co ty tu robisz????już dawno powinnaś być na kontrakcie w Wenezueli HAHAHA pewnie masz grubą dupe i biust do pasa:P:P:P niektóre dziewczyny są proporcjonalne tak jak Kalejdoskopia bo moim zdaniem ciało ma bardzo ladne jakby tu była pokazana grubsza dziewczyna ale proporcjonalna tez bym tak uważała bo nie tylko szczupłe jest fajne a ty jesteś zwyczajnie zlośliwa!!!!!!!!

kalejdoskopia są fajne staniki z wypycgaczami wiec napewno twój biust bedzie lepiej wyglądał:)