Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawne wspomienie

CZY NAPISAC PSEUDOKOLEZANCE NA NASZEJ KLASIE O TYM ZE MNIE KIEDYS SKRZYWDZILA??

Polecane posty

Znam jedną parę les. Jedna wygląda, jak zwyczajna dziewczyna, a druga jak facet. Lubię ich.

Gość dfjkghkg
ja może takiego problemu nie miałam nigdy, ale miałam z kolei takiego typka w klasie, co mu sie wydawało, że bóg wie co z niego; wielki wodzirej, z wielkim, wstrętnym, rozdartym ryjem, a ludzie lgną tam, gdzie jest siła; wiec miał zawsze wianuszek wielbicieli i czcicieli wkurwiał mnie - i co, mam mu pisać ? dla niego to woda na młyn, ze wzbudza moje emocje po prostu jak jestem w jego towarzystwie, to udaje, ze mnie to strasznie nudzi, kręcę sie, zaczynam pisac smsy albo wychodzę, kiedy nadchodzi pointa, bo kibel jest wazniejszy; no i oczywiscie nigdy nie przypominam sobie historyjek z jego udziałem mam nadzieję, ze to działa :P

tańczy jest skromna rozsądna :D Zabawna oryginalna ...:D i tańczy i ma rude włosy normalnie ma świetne kwalifikacje do bycia moja przyszłą żoną :D

Moja Moja Moja :D Musze sobie szukać żony wśród tancerek :D bo będzie potrafiła zrozumieć moje uzależnienie od tańca :D

o to ja pasuje do profilu :P Ciemna szatynka o jasnej cerze :D

no bo to mój typ :) ja tak strasznie nie patrze na wygląd :) ma fajny charakter z tego co udało mi się zauważyć w różnych źródłach a dla mnie to ważniejsze :)

Ale znalazłaś zdjęcie czy film ? :D Obejrzyj sobie jak tańczy to będziesz przynajmniej wiedzieć co ja tańczę :D

no już w sumie cąłkiem sporo...tańćze pare styli :) między innymi popping locking(to co Diana) krumping new style dancehall i taniec brzucha :)

sporo? nie co ty...nie wymieniłam drugiej połowy :D

To ucz się latino skoro lubisz salse :) e tam na to nigdy nie jest za późno :)

Daria jest dla mnei za wysoka :D ja mam 1,65 :P hehe żartuje ...wzrost sięnie liczy...no chyba że ma 1,90 :D

Diana właśnie jest niska tak jak ja :P ...No właśnie dziewczyny Dobranoc wam życzę bo też już muszę się zbierać :)Się zasiedziałyśmy :P

Gość przeca tak to jest
w szkole... Teraz ludzie sa dorosli, inni. A dzieci to wiadomo, ze potrafia byc okrutne. Chcesz jakies stare zatargi zozgrzebywac? Mnie kolega ugryzl kiedys w reke. A mam go w znajomych :P

dawne wspomnienie-----> ja olałabym to żurem. Gówna się nie rusza.

Gość przeca tak to jest
zaraz "smieciem"... Zawsze jest jakis kozol ofiarny w klasie ;)

ta ....dzięki za wytłumaczenie...zabawne że ja musiałam być tym pieprzonym kozłem ofiarnym ;/

no coz, zobaczylam ja na naszej klasie,< jestem pod innym nickiem , bo nie bede zakladac konta, bo nie mam ochoty dodawac do listy znajomych na chama jak to widze co po niektorych moich kolezankach. Jedynym powodem dla ktorego zalozylabym konto, byloby moje liceum wieczorowe-bylo super!!! no ale chyba nie napisze, dam sobie spokoj (narazie). ps, wczoraj zaczernilam nick i zapomnialam hasla ehhh mam nadzieje ze mi sie przypomni :)

wiecie co jest smutne? mialam w podstawowce taka zmije, dziewczyna gryzla, szczypala, bila( byla duuuza i gruba a ja chucherko, bo wiecej w szpitalach bylam niz w szkole:/) i ona dala na nasza-klase zdjecie klasowe z moja zamazana twarza:( ja bronilam przed nia slabszych ode mnie i teraz widze jak mnie .,kochala,,. dlatego m.in. nie zaloze konta.

Boże, ludzie, ja tez jednej kolezance zabazgrałam oczy, bo mnie jednego dnia wkurzyła, a bardzo ja lubię. To sa gówniarskie porachunki sprzed 10-15 lat. Autorko, moim zdaniem straszna z ciebie asekurantka. Ciągle. Załóż normalne konto, dodaj osoby TYLKO I WYŁĄCZNIE takie, które lubisz. Nie chowaj sie po katach, co ci niby zrobią? Nie zabiją cie, nie pobiją, nie podrapią. Jak ci sie nie spodoba, to sie wypiszesz i juz. Jak ta ci wyśle zaproszenie - odrzuc. A jak chcesz cos pisać (a lepiej by było ją po prostu zlac ciepłym moczem, jak powietrze), to jako ty, a nie z jakiejs norki. Wiesz, czego cie dreczyła? Bo sie dałaś. Że to jakis cham, to jedna sprawa, ale ty sobie dałas jeździc po głowie.

bo mowiono, mi ze jak odpieram atak, to znaczy ze sie tym przejmuje i ten ktos dalej m i tak moze robic, dlatego jedynie co robilam to staralam sie unikac tej osobniczki.

ja w ogóle byłam zaskoczona , co do osób którzy powysyłali mi zaproszenia na n-k :P - niektórych się nie spodziewałam :P

Gość ale jak to jakto
masz ukryte konto? przeciez przy rejestracji trzeba podac swoja szkole,klase,adres email itd...podobnie jak na allegro.drugi raz nie da sie chyba rejestrowac z tego samego kompa