Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M0onisia

wierszyk, pomóżcie

Polecane posty

Gość parodia katrine
tak splynie natchnienie jak da wierszyki autorstwa tej co jej pomagala cziki cziki, swoja droga sa niezle a ty katrine jestes taka glupia ze 4 zdan do rymy nie wymyslisz.ja mzoe i nie mam zdolnosci to fakt - ja jestem umysl scisly

http://pl.wikipedia.org/wiki/Haiku stworz haiku i po sprawie , najpierw przedstaw po ktotce zasady rzadzace haiku i po sprawie, beziesz orginalna, a nie , jak wszyscy, rymy czestochowskie albo wiersz bialy :) ranek pora wstac dzien jak co dzien, do szkoly lato - wakacje :D

Gość Dugi
Na zegarze szósta leci do ogóla wstają dzieci leżę sobie jeszcze w becie napierdalam o złym świecie w nosie jakiś gil przeszkadza matma z fizą mi zawadza bym se pierdnął , nie mam czasu znów nie umiem nic z atlasu znowu będzie sprawdzian z niemca o tym myśl mi wałka skręca znowu ten jebany wuef z tego można zrobić zlew znów se człowiek jajka spoci po huj latać jak idioci A z polaka będzie draka gdy spytają o Ślimaka W chatę znowu coś zadadzą Niechaj w dupę se to wsadzą Dość mam jebanego czadu Zapierdalam dziś do pabu.

Gość gość
jaBRkvQcLuYOPxFIxsFD78Pl