Lalelka28 0 Napisano Styczeń 31, 2008 kochamy sie z chlopakiem od roku bez zabezpieczenia, nie konczy on we mnie, ale czy w jego sluzie moga byc plemniki ? wiec nie powinnam zajsc w ciaze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lamia555 Napisano Styczeń 31, 2008 Szok że jeszcze w ciąży nie jesteś...Zabijają mnie laski które nie chcą mieć dzieci a sie nie zabezpieczają. W płynie znajduja sie małe ilości plemników wiec tylko kwestia czasu jak będzie wpadka. Pomyśl o tym i zainwestuj w gumki krem lub co innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusia88 0 Napisano Styczeń 31, 2008 ehh...ile razy byl ten temat walkowany. podpisuje sie. istnieje plyn przed wystryskiem w ktorym sa plemniki. stosunek przerywany nie jest bezpieczna forma. to chyba cud ze nie wpadlas. zainwetsujcie w jakies zabezpieczenie. to chyba mniej kosztuje niz dziecko. masz gumki, pigulki. gumki mozna np polaczyc z globulkami czy kremem, chybna delfen jak dobrze pamietam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wieksze a mniejsze Napisano Styczeń 31, 2008 No własnie ja tez kocham sie od roku z moim chlopakiem i zabezpieczenie stosujemy sporadycznie a tak stosunek przerywany:) Tez nie wiem od czego to zalezy:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiem czy tak czy nie Napisano Styczeń 31, 2008 Ja tak robiłam 4 lata, a w ciaże zaszłam dopiero wtedy kiedy chciałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusia88 0 Napisano Styczeń 31, 2008 to zalezy - czy jestescie plodni oboje (moze sie zdarzyc, ze ktores jest nie plodne, i nawet jesli byscioe nie stosowali zadnej metody to i tak z ciazy nici, tak misie wydaje ;)) - czy trafilas na dni plodne/ nie plodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lamia555 Napisano Styczeń 31, 2008 osobiście znam kilka dziewczyn które stosując tą metode (chociaz jak dla mnie to nie jest zadna metoda, raczej zdawanie sie na łaske lub niełaske losu) przez jakis czas takie zadowolone były że nie faszeruja się hormonami i nie kochaja sie w ogumieniu...A teraz??szczęsliwe lub mniej szczęśliwe mamusie reprezentują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wieksze a mniejsze Napisano Styczeń 31, 2008 hm no wsumie zazwyczaj robilam to bez zabezpieczenia w dni nie płodne Ale czasami zdazalo mi sie kochac z nim bez niczego w dni plodne tylko ze takie sytuacje moglabym zliczyc na palcach. No nie straszcie mnie o bezplodnosci,bo planuje duza rodzine:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach