Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mania22

Będzie dzidziuś ?? Ważne

Polecane posty

Kochane !!!!!!!!!! Byłam w takie sytułacji że nie chcąc mieć okresu w sylwestra wziełam drugie opakowanie tabletek po pierwszym nie zrobiłam przerwy.Pewnego dnia zapomniałam wieczorem o stałej porze wziąśc tabletekę..wziełam ją następnego dnia rano prawdopodobnie po więcej niż 12..godzinach bo normalnie tabletke biorę okolo 21 a dnia następnego tą zapomniana wziełam około 11 potem drugą wziełam o normalnej porze i tej samej nocy kochalam sie z chłopakiem On jednak nie skonczył we mnie.Gdy skonczyłam drugie opakowanie tabletek okres dostałam książkowo czwartego dnia i trwał on siedem a nie 4 dni.Czy mimo tego powinnam obawiać się ciąży czy mogę spać spokojnie?? Bardzo proszę o odpowiedz.

ojej. a ulotka gdzie? wiem - pamietam ze w 1 i 3 tygodniu jest co takiego jak dodatkowe zabezpieczenie 7 dniowe, 2 tydzien jest bezpieczny chyba, tylko nie wiem czy dotyczy to tak samo laczenia opakowan. no coz, stalo sie. czytaj ulotke dokladnie. test zawsze mozesz zrobic jak sie boisz. ja mysle ze bedzie dobrze :) dla jasnosci : co dostajesz miedzy opakowaniami, to nie okres,m tylko krwawienie z odstawienia spowodowane spadkiem hormonow ( nie mylic z tym ze nie jestescie zabezpieczone).

Gość Emyu
Nawet gdybys olala tą tabletke i wziela normalonie nastepna to i tak jestes zabezpieczona. Oni tak pisza dla swietego spokoju. Zadne jajko nie uwolni Ci sie w 24h.