Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokra sprawa

mokro podczas seksu

Polecane posty

Gość mokra sprawa

KUrde, glupio mi troche o tym pisac ale chyba musze bo nie nwiem co sie stalo. Nigdy wczesniej mi sie to nie przytrafilo a robimy to z moim chlopakiem juz ponad 2 lata. Ostatnio keidy kochalam sie z nim (przepraszam za szczegóły ale chce zebyscie mniej wiecej powiedzialy czy to tylko w takiej pozycji czy jak), ja bylam na górze, kiedy wstalam moj chlopak powiedzial ze chyba sie...posikalam. I faktycznie, byl "troszke" mokry.ALe mnie sie nawet nie chcialo siusiu! Slyszlam o takich mokrych orgazmach czy jakos tak ale ja nawet nie mialam jeszcze wtedy oragazmu... Prosze pomozcie! Teraz boje sie wogole jakiegos zblizenia z nim, poprostu sie wstydze tego:(

Gość Ciekawy JAAAAAAAA
PODNOSZĘ

Gość theblackcat
Tez mi sie czasem tak zdarza. nie wstydz sie.

Gość Bosai
A co to jest mocz???

podobno się zdarza, i to wlasnie przy takiej pozycji. najbardziej jest wtedy pobudzany punkt G (o ile istnieje :P) ktory jest odpowiedzialny za tego typu \"wytryski\". byc moze i nie mialas wtedy orgazmu - niektorym facetom tez rzadko bo rzadko, ale zdarza sie wytrysk bez orgazmu - moze akurat taka chwilowa dysfunkcja. Nie ma sie chyba czego wstydzic - to nawet jakis znak, ze kobieta naprawde podniecona :P jedno pewne, nie mozesz sie lamac, bo jeszcze sobie wyrobisz jakas nerwice i wtedy dopiero bedzie kicha ;)

Gość theblackcat
3456 a Ty miałes tylko na chwile byc:P

cicho :P musze kupic drugiego kompa bez netu, to moze dam rade sie skupic na czym powinienem ;)

może też być tak że sluz poprostu spłynął z pochwy na brzuch partnera.Pmietaj o jednym,że nawilżenie pochwy dla faceta dojrzałego do seksu jest swiadectwem podniecenia kobiety i jest podniecające podobnie jak dla was erekcja penisa

Gość theblackcat
ojtam, nie przejmuj sie, nie tylko Ty jestes uzalezniony od kafeterii:P

Gość mnie to smieszy
a mnie facet wmawial ze mu sie zle rypie bo mam za mokro... i przestalam byc mokra dla niego... teraz mam kochanka ktoremu sie podoba...

ale ja mam terminy do dotrzymania :P a tu tyle kobiet do pocieszenia :classic_cool:

Gość theblackcat
i co Ty mnie powiesz:P moja prezentacja maturalna woła o pomste do nieba:P a tu sie tak miło rozmawia, jak zwykle

Gość theblackcat
pociesz mnie... pani psycholog nie chce uwierzyc ze wole kobiety... buuuuu

czarna kocico (brunetka? :P) uwierz mi, z perspektywy mojego długiego :classic_cool: życia, matura była najłatwiejszym egzaminem... Pierwsza lepsza sesja na studiach bije ją na głowę - naprawde ;) i przedmiotow wiecej i ocen, i nauczyciele ktorzy cie nie znaja - czyli im obojetne czy cie uleja czy nie... w sredniej znaja cie wszyscy i zapewne nie beda chciali ogladac dluzej tak bez powodu :P :classic_cool: bo i po co nie odchodzmy od tematu ;)

Gość theblackcat
No tak, tylko ta matura to zdecyduje o tym, czy mnie na te studia wogole przyjmą...

Gość theblackcat
aha i nie jestem brunetką:)

Gość theblackcat
A co do tematu... co ja moge jeszcze powiedzieć. Jak sucho to zle, jak za mokro to tez zle. A kierowac tym nie idzie.

wolisz kobiety? od kiedy :P tobie nawet wojsko nad glowa nie wisi, w razie bys nie zdala (odpukac) po prostu pelny lajt ;)

Gość theblackcat
kobiety wole od 14 roku zycia:P Etam wojsko... a jak zle mi pojdzie to wyladuje na jakiejs ochronie srodowiska i bedzie dno:P a ja mam marzenia:P

jak nie idzie kierowac, przeciez tam ktos na gorze pisze, ze "przestała byc mokra dla niego" ;) swoja droga, ciekawe jak ;)

Gość mnie to smieszy
jak.normalnie.olewam go.korzysta inny....

Gość theblackcat
Hmmm... moze kochali sie z tamponem?

Gość mnie to smieszy
jemu sie podoba jak na sam jego widok skreca mnie i robi sie mokro.....

w 14 roku zycia to badalas.. swoje mozliwosci :P (myslalas wtedy o kobietach?) a przeciez masz faceta :P skomplikowane to ;)

Gość theblackcat
Generalnie faceci chyba lubia jak sie kobiecie robi mokro:P nie wiem dlaczego:p

no jasne, mnie tez by sie podobalo, chyba normalne... fizjologia jest najlepszym dowodem ;)

Gość theblackcat
No wlasnie skomplikowane, i dlatego psycholożka nie chciała mi uwierzyc. Nie wiem czy przy pobijaniu rekordów myslałam o kobietach:p nie pamietam. Ogladałam wtedy film- komedie.

Gość mnie to smieszy
jemu bylo i jest za mokro wiec uwaza ze musze go doprowadzic inaczej.....ha ha

Gość theblackcat
Ja jestem okrutna w seksie. Dzis wogole nie zauwazyłam jak facet konczył.