Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kulturka12

dlaczego nie ma narkozy u dentysty???

Polecane posty

mam jeszcze trzy zęby do kanalowego.znaczy są zywe.wlasnie skonczylam dwa.to tragedia ze w epoce klonow i nauki nie ma narkozy u dentysty

Gość glupoty pleciecie
Tragedia to jest twój kurzy móżdzek

a po co narkoza u dentysty? przeciez aż tak to nie boli -bynajmniej mnie :D

Gość glupoty pleciecie
Jest narkoza u dentysty, tylko rusz pupę tam gdzie trzeba.

Gość glupoty pleciecie
To raz. Dwa - zmień dentystę. Jest znieczulenie i zaiste dobrz epodane powinno starczyc. Wiem co mówię, bo miała leczenie kanałowe nie raz.

aż Cie trzymać musieli? :D :D uciekać chciałaś? :D Może raczej takie pasy na fotelach do przywiązania pacjenta robic raczej powinni w tykim razie :D

Gość glupoty pleciecie
Tu rusz pupę do dużego miasta, albo przynajmniej wrzuć w google nim obwieścisz że nie.

Gość glupoty pleciecie
Poza tym - trzeba być histeryczną idiotką, żeby życzyć sobie tak poważną i ryzykowną procedurę medyczną na okoliczność leczenia kanałowego. Ludzie odjeżdzali po czymś taki. Tak, zdarzyło się.

Gość glupoty pleciecie
Pierwsza narkoza w ogóle jest ryzykiem, bo jednak osoba na ileś tam tysięcy po prostu narkozy nie toleruje i odjeżdża.

jest straszny ból.moze ty znosisz to inaczej. :(ja jestem smutna bo czeka mnie jeszcze nie raz to.a poza tym pod narkoza to by zrobil wszystko na raz

Gość glupoty pleciecie
Zapewniam cię, że dobry lekarz potrafi ci zapewnić całkowiy komfort przy pomocy znieczulenia miejscowego.

Gość glupoty pleciecie
Masz do dupy lekarza. Poza tym coż, dziewczę, najwyraźniej nie trafił ci się w życiu jeszcze prawdziwy ból, to histeryzujesz u dentysty.

miejscowego.daje prosto w nerw nie w dziaslo.chcialabym w dziaslo.bo nie boli!!!!!!!!!!!!!!!!! a w nerw boli.ale podobno trzeba....:(wiem ze tak trzeba swietny lekarz.ale ja mam dosc.ludzie nie czekajcie.ja 4lata nie bylam i teraz tragedia...

w nerw znaczy w miazgę.w srodek dziury w zebie.to bylo straszne.dawac zastrzyki w dziurę w zebie.wiem ze to potrzebne.ale...:(((((

o przepraszam.lekarz jest swietny:) skuteczny znaczy.te dwa co zrobil to ekstra.ale sie boje nastepnych i sobie troche biadole:(((moge ponarzekac?wiem,ze zeby robione na bolu sa zrobione najlepiej,ale a sie boje.bolu nie mialam duzego chyba w zyciu.oprocz przewiercania lokcia do wyciagu.nie rodzilam dzieci,wiec....