Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seerrdduuszkkoo

Jak to było z KOCHAM CIĘ

Polecane posty

Gość seerrdduuszkkoo

po pół roku bycia razem wyzmał miłość, byłam przeszczęśliwa ze to słowo ma dla niego takie znaczenie, ze nie rzuca slow na wiatr. Pozniej kocham cie slyszalam ok 3 razy w tygodniu, pozniej jeden raz... Teraz po prawie 4 latach zwiazku raz na miesiąc, poltora...:( A najbardzoej mnie wkurza jak tak dlugo nie mowi ze kocha a pozniej nagle jak zaczynamy sie kochac to te slowa mu tak latwo przychodza....

Gość rozowe stringi
ale przecież ty to możesz mówić :)

Gość nie bój się
a mi po 10miesiacach jeszcze nie powiedział ani raz :( ale kochac sie chce... to ja juz nie wiem

serduszko, moze ma problemy z uzewnetrznianiem sie...to przeciez czesty problem.pogadajcie szczerze ;)

Gość seerrdduuszkkoo
tak wiem ze moge mowic ale co to za przyjemnosc skoro sie tego samego nie uslyszy tylko "yhym"

Gość seerrdduuszkkoo
no jakos kiedys tego problemu nie mial

Gość zebt ci nie obrzydlo
;p

Gość elstudentos
jak się za często mówi to szybko brzydnie ; ) Jak kiedyś kobiecie mówiłem na początku bardzo sporadycznie i od święta... to aż świeczki w oczach ze szczęścia, potem kiedyś rozmowa zeszła na te tory i powiedziała, że chciała by po prostu częściej słyszeć, i doszło do tego, że ja "kocham cię" a ona nic... morał z tego taki... za często nie warto ; p