Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happy 23

Czy warto byc z facetem ktory nie potrafi stanac w obronie dziewczyny?

Polecane posty

Facet ledwo Cie zna i ma ryzykowac? Czy Ty nie za wiele wymagasz?

happy, to Twoje zycie i to Ty podejmujesz decyzje, my tu możemy jedynie cokolwiek doradzić albo pomóc spojrzeć z innej perspektywy :) A moja dobra rada jest taka : naucz sie sama pyskować, bo możesz stanąć w sytuacji, gdy Twojego faceta nie będzie obok, a ktoś zacznie pod Twoim adresem puszczać głupie teksty..i co wtedy?

Gość A ja uwazam ze lepsze jest
zachowanie asekuranckie ;) Czemu potencjalny przyszly ojciec moich dzieci ma nie miec jednego oka albo stracic pare zebow? Lepiej sie w zaczepki slowne nie wdawac, tylko odwrocic na piecie i odejsc... Ze facet to od razu sie musi narazac? Zdrowie albo zycie? Zwlaszcza na poczatku znajomosci wlasnie! Przeciez taka kobieta to nie rodzina jest ;) W zyciu bym tego od mezczyzny nie oczekiwala. Rownouprawnienie mamy, nie? :P

Gość Terax
jestem deską przegrałam życie - i jak sie skonczyla tamta akcja w autobusie?

to o czym pisze, nie dotyczy oczywiscie prawdziwych hooliganów.. to są goscie po bjj, vale tudo, klatce, zapsach, kicku, plus siłownia... i tu nie ma co kozaka udawać... uwierzcie mi, że kiedy człowiek dostaje sto razy, to sie juz nie boi dostać sto pierwszy :D a to psychiką wygrywa sie walke... nie masą

komiczne - to ma sens, masz racje... ale z tego co czytalem ty iles lat karate trenowales wiec te pewnosc poradzenia sobie masz w sobie... to jest kluczowe...

deska, niestety, nie można być nigdy pewnym tego, co sie zrobi w jakiejś sytuacji, zanim się w tej sytuacji nie zostanie postawionym :(

Gość happy23
zaczynam sie zastanawiac czy sa faceci ktorzy by zareagowali a takij sytuacji? tylko czemu ja na takich nie trafiam? ja zawsze trafiam na tych "najbardziej beznadziejnych", szkoda:(

Kwiatek - kick boxing i bjj - na karate jest za mło iwalki i jest zbyt mało agresywne jak dla mnie :D:D teraz została mi tylko siłownia

"ja zawsze trafiam na tych "najbardziej beznadziejnych", szkoda" to sobie poszukaj faceta na silownik, wsrod blokowisk, albo bylych wiezniow.

Gość happy23
nie oczekuje ze sie bedzie rzucal z pięściami na kazdego kto mnie obrazi ale ze chociaz cos odpowie..kurcze moze ja za wiele wymagam??????

autorka to pewnie kolejna prowokacja, ale dyskusja ciekawa sie zrobila ;)

komiczne, jak zwykle ciagnie sie za toba wianuszek 3 wielbicielek ;)

Gość vsfvfsvfsv
Happy, ja bym ingerowała a co dopiero prawdziwy facet więc już znasz odpowiedź.

"chociaż --no tak siłownia =panienki" moj ojciec podnosil ciężary i boksował (oczywiscie amatorsko) , dziadek też trenował boks... u mnie siłownia to była norma od 16 roku życia...

Gość Terax
"nie oczekuje ze sie bedzie rzucal z pięściami na kazdego kto mnie obrazi ale ze chociaz cos odpowie..kurcze moze ja za wiele wymagam??????" zrozum, ze ci, co zaczepiaja, wlasnie tego oczekuja, jakiejs odzywki. A pozniej bedzie "Chcesz wpierdol" i sie zacznie...

"co to jest bjj" brasilian ju jitsu... podstawa wszelkich walk w parterze i w ogole całego MMA.. najskuteczniejsza sztuka walki

Gość happy23
Happy, ja bym ingerowała a co dopiero prawdziwy facet więc już znasz odpowiedź. masz racje....zalosny typek...odpuszcze sobie ...w koncu zasluguje na kogos lepszego, nie?:)

Gość Terax
jestem deską przegrałam życie - ale gosciowi nic sie nie stalo? Bo oprocz popychania, nie bili go?

"A pozniej bedzie "Chcesz wpie**ol" i sie zacznie..." no i co z tego? to najwyzej dostanie troche... ale spojrzeć w lusto bedzie mógł spokojnie, bo nie uciekł jak pies z podkulonym ogonem

Gość vsfvfsvfsv
w końcu bez powodu cię to nie gryzie, nie? ;)