Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fioneczka

Mokro w odbycie! POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Fioneczka

Cały czas czuje mokro w odbycie...:/ czasami załatwiam się samym śluzem i mam parcie na stolec...no i cały czas tam mokro :(... Ktos tak moze ma...i co to takiego, od czego i jak z tym walczyc? Dodam,ze nic mnie mnie nie swedzi, nie piecze.

Gość ////////////////////////
moze byl anal z finalem?? :o

Gość MiR
hej, zdaje sie ze wiem co Ci dolega! Prawdopodobnie cierpisz na zespół jelita nadwrażlewego czy coś tam takiego..!!poczytaj o tym w necie. Objawy sa mniej wiecej takie jajk to opisujesz, do tego uporczywy ból brzucha (jak by na biegunke),czeste oddawanie gazów zwlaszcza w sytuacji stresowej (choc nei tylko)! Jedna z pośrednich przyczyn jest spożywanie zbyt duzej ilosci weglowodanow,ktore powoduja nadmierne wydalanie gazow:/!!!! Powinienes unikac wszelkich makaronow, ryzu, jogurtow,fasoli,i kapusty...!! Pomoze Ci jedzenie roślin włoknistych, z tego co udalo mi sie gdzies tam wyczytac sa to banany, brokuly, po sałacie tez powinno byc ok!!w sprawie tego co mozna w takim stanie jesc radze jeszcze doczytac(tzn. co kryje sie pod mianem roslin wloknistych) w necie bo nie jestem lekarzem...powodzenia;)