Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laolaila

Wlasnie zaprojektowalam suknie marzen

Polecane posty

Gość laolaila

jesli mama mi ja uszyje to bede najszczesliwsza osoba na swiecie i oszczedze jakies 3 tys zlotych :D

No właśnie Tobie mama uszyje :) Ja też mam dużo takich projektów i nie ma kto je zrealizować

Gość laolaila
ale moja mama jest do tego bardzo niechetna. A krawcowa wezmie za to pewnie ze 2 tys minimum bo mieszkam w wawie. Musze ja zmusic. Nie jest to zbyt trudny projekt a dla mnie wymarzony

oj.. nie zmuszaj mamy :D Poproś ją :) :) :) życzę powodzenia :)

Gość laolaila
opisze wam ja to bedzie polaczenie szyfonu z koronka bedzie miala drapowany biustonosz z szyfonu, pod nim koronke do pasa, a nizej szyfon, ewentualnie polacze ja paskiem zeby nie bylo widac przejscia miedzy koronka a szyfonem i moze dam ramiaczko na szyji zeby nie spadala

Gość laolaila
a i to jest suknia na cywilny. Dlatego nie jest zbyt wystawna a jednoczesnie bardzo piekna i slubna

Gość ja tylko nie rozumiem
po co otworzylas ten topik??aby sie pochwalic, czy co???

Gość ja też swoją zaprojektowałam
sobie sama i niestety zapłaciłam prawie 2 tys u krawcowej. Fajna zabawa była, wyszukiwać na necie kawałki sukienek żeby złożyć je w photoshopie w całość ;) Na szczęście wyszła super.

zycze powodzenia :) w przekonaiu mamy ja tez szyłam suknie tyle ze krwcowa i była piekna

Gość laolaila
tak, zeby sie pochwalic i podzielic szczesciem :)

Gość laolaila
No wiec tak. Mam nie uszyje sukni marzen. Byla wiekla klotnia. W koncu pojechalysmy do salonu. pomierzylam i wyszlo ze lepiej mi w innych :D Wybralam sukienke ktorej naqwet nie chcialam przymierzyc jak byla na wieszaku. Ale Pani w sklepie prawie mnie zmusila. Powiedziala ze dzis ja przywiezli i musze zmierzyc. W koncu mnie w nia ubrala i szok. To bylo to. Sukienka ma maly tren ktory jest odczepiany dzieki temu z tylu nie ma kuperka. Sukienka wygladala na mnie bosko. jakby na mnie uszyta. I najlepsze ze pozniej poszukalam w inrternecie i znalazlam w koncu na modelce ale wygladala o wiele gorzej. Tez bym na nia nie zwrocila uwagi. I to potwierdza zasade ze trzeba mierzyc! i ufac paniom w sklepie bo one sie znaja i wiele juz widzialy W czwartek jade jeszcze raz przymierzyc i juz zamowic