Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macie cos takiego jak ja

Dziewczyny, macie cos podobnego????? Strasznie dziwne...

Polecane posty

Kiedy kocham sie z moim narzeczonym na jezdzca i jestem mocno odchylona do tylu czuje jakby chcialo mi sie strasznie siku a jednoczesnie jest to tak niesamowicie przyjemne ze wariuje i mam ochote krzyczec...i w pewnym momencie czuje ze juz dluzej nie wytrzymam i cos sie stanie, nie wiem co, ze sie posikam ?:D takie uczucie ze po prostu nie wytrzymam i musze przerwac to silniejsze ode mnie...macie cos takiego? co sie zdarzy jesli przetrwam ten punkt i wytrzymam? bo ja sie boje ze swyczajnie zrobie siku?:D chociaz z drugiej str. to chyba tylko takie uczucie moj facet prosi mnie zebym nie przerywala tylko dala sie poniesc przyjemnosci i niewazne co sie stanie...a ja przerywam ZAWSZE :(

Mysle ze to co przezywasz to nic innego jak orgazm ,ja tez tak mam.Jest exstra daj sie poniesc.

Nigdy nie mialam pochwowego bo zawsze przerywam kiedy jest najlepiej :(, natomiast uczucie jakie mam przed lechtaczkowym jest zupelnie inne...wiec nie wiem czy to moze byc zblizajacy sie orgazm? nie umiem sie przemoc i nie przerwac, tez macie przez orgazmem takie dziwne uczucie, no nie wiem jak to opisac - takie silne tarcie i uczucie jakby wam sie chcialo siku? :D

aha...zapomnialam - tylko ze to uczucie jak tez takie az meczace, drazniace z jednej strony a z drugiej cudowne tylko kiedy top trwa za dlugo i jest coraz intensywniejsze to przerywam :(

nie mysl o ty a obieraj płynącą z tego przyjemność bedziesz miała orgazm

ja pachwowy mialam pare razy w zyciu ale ...jest cudowny ..ogarniaja fale szczescia i chce sie przec ...

a juz myslalam ze jest ze mna cos nie tak :) moze to moj punkt g?:D najlepiej jest kiedy jestem na nim i bardzo szybko sie poruszam, tylko niestety moja kondycja jest kiepska :D zapominam az czasem o nim w tym wszystkim i robie sobie dobrze ale on to lubi :D :)

miauczydelko, no wlasnie takie dziwne uczucie parcia tez mam, jakbym miala miec wytrysk :D:D to znaczy o ile kobieta moze wiedziec jak to jest miec wytrysk :D:D:D ale tak to sobie wyobrazam :D

ja pachwowy mialam pare razy w zyciu ale ...jest cudowny ..ogarniaja fale szczescia i chce sie przec ... Miauczydelko... masz Oskara 2008 za tekst roku :) :) :) :)

noo ,,ja tez bylam zaskoczona orgazmem pochwowym ...kied y po raz pierwszy raz go poczulam ...to nie wiedzialam co sie ze mna dzije ..zawsze mialam lechtaczkowe .. u mnie to wyglada tak - lechtaczkowy ogranicza sie zaciskania samowolnego pochwy i jej miesni. ..natomiast pochwowy to silne uczucie przyjemnosci plus parcie...prawei jak przy porodzie...tylko bez bolu..