Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pro ana kkkk

czy uwazacie ,ze anoreksja jest zla?

Polecane posty

Gość to już było
ankoreksja jest równie fajna jak nowotwory i jedno i drugie zabija...i od jednego i od drugiego się chudnie i umiera czy ideałem jest kobieca niepłodnośc, osteoporoza, zanik mięśni i utrata wzroku ? takie ideały to może miec tylko ktoś chory psychicznie

anorexia nervosa czyli jadłowstręt psychiczny. nie tylko choroba duszy ale i układu nerwowego.

i wszyscy lekarze medycyny również. a zaburzenia odzywiania nie musza byc anoreksja.. od tego sie zaczyna

z resztą spory nie są wazne;) wpiszcie w google anoreksja i zobaczcie te pierwsze zdjęcie (nie wiem czy moge wklejac linki z poza o2) jest masakryczne:o

dokładnie.btw anoreksje sie leczy. lekami. a zaburzenia to mozna miec miesiączkowe

i mnie tez nie chce sie toczyc wojny na linki, słowa, interpretacje, doświadczenia i ciul wie co jeszcze. miłego wieczorau/a

ksenofaryna spokojnie;) to tylko rozmowa na forum... nabierz troche więcej dystansu do forum;)

Anoreksja jest zaburzeniem psychicznym a nie chorobą psychiczną. Poza tym anoreksję głównie leczy się psychoterapią - oczywiście po etapie ratowania życia. Niestety nie wynaleziono magicznej pigułki, której podanie sprawi, że człowiek zacznie się inaczej postrzegać i problem zniknie.

Dziękuję :) Anoreksja to bagno. Jako nastolatka byłam jej bliska, a niedawno pracowałam z anorektyczką, do czasu, kiedy nie zasłabła w pracy i nie wylądowała na ostrym dyżurze.

Gość rose239
mi sie podoba ta choroba

Gość rose239
ale ja jestem jebnięta

Gość rose239
po co czytasz takie rzeczy jesli jestes przeciwny czy przeciwna temu???? ;|