Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duma9876

Ladny dom, dobry maz-a mimo to pustka....

Polecane posty

Gość duma9876

pewnie zaraz znajdzie sie mnostwo znawcow tematu twierdzacych ze jestem nienormalna itp. ale moze ktos czuje podobnie???glupie komentarze ignoruje wiec samotni nieszczesnicy darujcie sobie

Gość tylko tyle la la la
Brak pasji, miłości, a może depresja? Polecam lekarza i zastanowienie sie nad związkiem :)

Gość duma9876
mam prace,na pasje raczej brak czasu a dzieci jeszcze nie mamy...po prostu sama nie wiem czego mi brak-wiekszosc kobiet bylaby na moim miejscu szczesliwa.

Gość duma9876
bardzo sie kochamy z mezem wiec to nie w tym tkwi problem

Gość nie przejmujcie się
na moje oko coś nie halo ze związkiem gdyby wszystko było ok nie czułabyś pustki, a moze to czas na kolejny etap i dziecko ?

Gość nie przejmujcie się
też czuję pustkę, ale u mnie wynika to z braku pracy, relacji z mężem i ogólnej presji otoczenia by miec dziecko....a ja tego wcale nie chcę

Gość duma9876
nie czuje sie gotowa zostac matka

Gość kazdy czasem łapie doła
to normalne. Dobrze popatrzec wtedy na cudze prewdziwe nieszcescie - wstyd i mobilizacja

Gość to wszystko dlatego
że wszystko dostałaś, od bogatego tatusia, i teraz nie masz nudności, bogata psiocho

Gość grabownik
Zmień coś ;-) Może dom, może męża.... Może wstaw schody Prudnik? Po prostu spróbujcie sprawić, że cokolwiek zmieni się na lepsze, a wtedy rzeczywiście będzie tylko lepiej ;-)

Gość gklmhj
po czterech latach wsadz sobie w dupe te porady:D

Gość gwoli wyjasnienia...
jesli jest pustka w srodku, to cala reszta nic nie da, pomysl nad soba!

Gość masz po prostu za dobrze
autorko. typowe. w dupie się przewraca, ale jakby mąż był alkoholikiem, to siedzziałabyś na kafe i płakała całe dnie. a tak nuda, nie? znajdź sobie drania albo sobie dziecko zróbcie, potem niech cię mąż zostawi i masz masę roboty, na pewno nie będzie się nudzić. ja bym porozmawiała z mężem, może jakiś wyjazd, może kino, może basen wspólny? czy to aż takie trudne?

jesteś typową babą i wymyślasz sobie problemy. widać nie musiałaś na nic w życiu sama zapracować, skoro nic cię nie cieszy.

Gość jaga0007
problem jest taki: myślicie, że mąż i dom da wam szczęście, takich bajek się nasłuchałyście - to są bzdury mąż i dom nic ze szczęściem wspólnego nie mają, bachory też nie

Gość jaga0007
szczęście raczej daje wolność od domu, męża i bachorów

"szczęście raczej daje wolność od domu, męża i bachorów" wygląda na to, że największymi szczęściarzami są bezdomni :D🖐️

Gość jaga0007
wierzycie w bajki, że mąż i bachory to szczęście a potem jest rozczarowanie każdy by czuł pustkę na twoim miejscu

Gość jaga0007
były badania, że najszczęśliwsze są młode wolne kobiety 20-24 lat życia i starsi ludzie u schyłku życia żaden mąż i żaden bachor szczęścia ci nie da...

Gość eeeeeeee taaaaaam.
nie ma to jak podpierać się badaniami i tym się w życiu kierować:) dobrze, że ja nie mam takich znajomych, a zwłaszcza tak "myślącej" kobiety...

Gość krowa rasowa
jaga jakie badania? podaj bom ciekawa czy sobie z glowy cos palnelas czy faktycznie mozesz to poprzec jakas konkretna informacja ?