Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawiat lotosssu

Jego była....

Polecane posty

Gość kawiat lotosssu

Od jakiegoś czasu mam okropne wrazenie, ze moj chlopak mnie oszukuje... Nie wiem skąd mi sie to wzięło. Poprostu mam tekie przeczucie i dotyczy ono jego byłej... Np. wczoraj była taka sytuacja. Dzwonił jego telefon. Nie odebrał. Widziałąm jak pisial smsa zaraz po tym jak rozłaczyl. A potem wyszedł po pizze. Niby powiedzial ze dzwonil jakis nr ktorego nie znal dlatego nieodebral a sms do kumpla. Tylko ze jak byl po ta pizze to z kims gadal przez tel. I dziwnym zbiegiem okoliczności nr jego byłej tez był zajęty... Powiedzial ze gadal z mama niby ale nie wiem.. nei wierze mu taki zbieg okolicznosci??? czyzby?? Juz popadam w paranoje??:( zapytac go wprost dlaczego w tym samym czasie jej nr był zajety?? chyba zrobie z siebie idiotke...:( dodam ze jego byla ma na naszej klasie ich dawne zdjecie... skor nie sa razem to po co jej to zdjecie?? doradźcie mi coś:( z nieba mi sie te obway chyba nie wziely...:(

Gość kawiat lotosssu
plisss:(

Gość oooooliwiaaaa
ja mam z chlopakiem "czysta" sytuacje i mozemy sobie grzebac w telefonach bez nerowo i ukrywania czekos:)

Gość kawiat lotosssu
walsnie a w jego przypadku nie moge grzebac w jego telefonie... ja nie maialbym nic przeciwko, a on neistety ma.. zawsze mi dopowiada za "ja ci nie grzebie" ale czy to znaczy ze ma cos do ukrycia??

Gość nie wyglada
to dobrze:-( mozesz zadzwonic do jego mamy i zapytaj sie czy wczoraj rozmawiali? przypuszczasz kto to jest?

Gość kawiat lotosssu
a wlasnie dodam ze wczoraj zmusialm go zeby pokazal mi tel. Nr był wykasowany ostatnio odebrany. Niby wykasowal zeby mnie wkurzyc bo weidzial ze bede chciala zobaczyc... ???

Gość nie wyglada
a jego byla, to juz w ogole jest podejrzane:-(

Gość kawiat lotosssu
z jednej strony nie chce go oskarzac nie majac pewnosci, ale z drugiej strony ... nie wiem:(

Gość rogi masz do nieba
glupolu

Gość nie wyglada
jakby nie mial nic do ukrycia, to by nie kasowal!!! u nas tez kazdy moze zagladnac do komorki i nie ma z tym problemu

Gość rogi masz do nieba
kasuje numery=oszukuje cie

Gość getrgetrg
Taaaa... ktoś do niego dzwoni, on nie odbiera, pisze za to esemes i wychodzi i wówczas dzwoni. ("Nie mogę odebrać, zadzwonię za chwilę" i wykonanie zapowiedzi jest tu b.prawdopodobne.) Była ma w tym czasie zajęty telefon. Była ma ich wspólną fotke pokazywaną publicznie. Oj, masz konkretne powody do podejrzeń.

Gość kawiat lotosssu
myslicie ze jak zapytam wprost czy to zbieg okolicznosci ze jego bylej nr byl zjety w tym samym czasie jak gadal niby wczoraj z mamą to zrobie z siebie idiotke???

Gość kawiat lotosssu
powiedzila ze skasowal bo chcial mnie wkurzyc??? glupie tłumaczenie??

Gość zadzwoń
przy nim do jego mamy...

Gość zadzwoń
albo do byłej z jego telefonu :P

Gość getrgetrg
musisz zebrać więcej danych, ja bym już sięgnęła po wszelkie sposoby (oczywiście tak żeby się nie ośmieszyć więc żeby się nikt nie zorientował)

Gość kawiat lotosssu
tel do mamy odpada, nie znam jej az tak dobrze zeby do niej dzwonic...:/

Gość oooooliwiaaaa
ja bym sie strasznie wkurzyla o takie ukrywanie tel. i po cichu rozmowy!!! Wydaje mi sie ze powinnas z nim pogadac powaznie a nie ze zwiazek a jakies nieszczere sytuacje:)

Gość kawiat lotosssu
nie mam jak zebrac wiecej danych:( mieszkamy w roznuych miejscowosciach, czasem sobie tlumacze ze jesli by sie z nia widywal to bym o tym wiedzial chyba, bo ktos by mi powiedzial, mam tam kilku znajomych....

Gość nie wyglada
jak czesto on kontaktuje sie z byla? w ogole byla, to jak z nazwy wynika powinna nalezec do PRZESZLOSCI!!!

Gość kawiat lotosssu
myslicie ze mogl to byc zbieg okolicznosci ze nr jego bylej tez byl zajety???

Gość kawiat lotosssu
mi mowi ze nie ma z nią zadnego kontaktu....ze ma ja w dupie... niby nie jej nr w telefonie...

Gość rogi masz do nieba
nie to nie mogl byc zbieg okolicznosci. I to ze nie odebral wczesniej polaczenia to tez nie przypadek

Gość kawiat lotosssu
myslicie?? ze to nie mogl byc przypadek... myslicie ze moglabym sie o to zapytac??

Dziewczyno, nie wierz we wszystko co ci facet mowi. Zreszta myslisz ze by sie przyznal jakby mial z nia jakis kontakt. Wiem co mowie, bo bylam w identycznej sytuacji

Gość kawiat lotosssu
juz sama nie wiem co robic, a przed wczoraj np. to wydszedł tez na chwile i widzialam przez okno jak gada przez telefon. Jak wrocil i zapytal z kim gadal, to powiedzial ze nie gadal. Jak poweidzialam ze przeciez widzialam to powiedzial ze sygnala puscil... iczywiscie ostatnio wybierany nr wykasowany....

Gość nie wyglada
facet niezle bajeruje:-( zachowuje sie bardzo podejrzanie, cos jest na rzeczy, Ty sie lepiej wypytaj dobrze tych znajomych, bo kreci niezle!

Gość nie wyglada
super i jeszcze Ci klamie w zywe oczy!!!