Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracownik spol..eczny

Podam kilka imion dzieci z patologicznych rodzin z oryginalną pisownią

Polecane posty

Gość JW____
Dziewczyny, najpierw przeczytajcie ze zrozumieniem, a później się unoście. O Nadziei pisałam, bo tak miała na imię moja babcia. Napisałam że ŁADNE? Napisałam. Nic nie wspomniałam o patologii. Pojawiła się gdy do listy dodałam Brajana i Kewina (POWTARZAM ZA ZNAJOMYM - PRACOWNIKIEM MOPS-u) Wspomniałam o normalnej rodzinie z okazji imienia INEZ. Więcej spokoju życzę. I koncentracji.

Gość Stały Nick juz wpisuję się
autorko czemu kłamiesz?kto jak kto ale ty dobrze wiesz ze w USC nie wpiszą dziecku imienia którego nie ma w polskiej księdze imion. Mojej znajomej Angela nie wpisali tylko Angelika. Nie wpisują Nicole tylko NIkola od jakiegos juz czasu. Znam Jessikę i nie żadną dzesikę czy rodzera juz nie Bena,skąd ty wymyslasz te głupoty? a Ludmiła,Ludwika to brdzo ładne imiona zwrówno jak Amadeusz.

Gość oejejjujujuejeujjjjjjjjjjuuuuu
Ty na górze ,ale pojechałaś , dlaczego ona to robi , tak kłamać ojojojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj szooooooooook

Gość dejzi69
zgadzam sie z autorem topicu,jestem po pedagogice i pracuje z dziecmi w zawodzie rowniez zmalymi raczej z rodzin ubozszych i patolog.i oni faktycznie daja takie imiona jak wymienil autor do tego jest to potwierdzone badaniami empirycznymi,ze plebs i prostaki daja takie imiona,bo wiedza,ze ani oni ani dziecko/ci sie niczym innym juz w zyciu nie wyroznia i sie stocza prawdopodobnie.

Gość Ywettta
A moja pierwsza corka ma na imie Anastazja druga Tamara. tez patologia>?

Gość JW____
Bardzo ładne. Nie sądzę, że patologia. Pozdrawiam.

znam prawnika który ma syna Amadeusza i wszystko by było ok, gdyby nie to nazwisko: Pisiurak

Gość 100zl nie wiecej
a ja znam Andzelike Knot i Oliwie Ogorek

Gość he he he he
nauczycielka historii z mojego liceum nazwała synka Mieszko :D to się nazywa zbocznie zawodowe :D

Gość sruba
JW___ mówie opierwszym wpisie, jest tam napisane iz autorka poda kilka imion z patologicznych rodzin... i co to ma niby znaczyc.?

Gość sruba
i przestancie głupoty opowiadac, bo to juz jest smieszne. Jezeli moja córka ma na imie Nadzieja i wg autora/autorki moze to sie równac rodzinie apotologicznej no to przepraszam bardzo, ale komus sie ostro nudzi. Znam kilka patologicznych rodzin a ich dzieci to np Rafal, Robert, Marzena, Monika

Gość a co to jest
może mi ktoś wytłumaczyć czemu polskie mamusie nazywają swoje dzieci po angielsku, a te angielskie jakoś nie chcą dawać swoim dzieciom imion polskich? i tak - to prawda. wiekszosc nikolek i dzesik to wpadki mlodych panienek po zawodowce

Gość ma problem /
polskich moze nie ale dajaLove, Apple, Brandolina...i inne dziwadla!

Gość ani to angielskie
polskie mamusie nazywają swoje dzieci po angielsku, a te angielskie jakoś nie chcą dawać swoim dzieciom imion polskich? Angielki tez nie daja angielskich imion.

Gość a co to jest
polskich jednak nie daja a polskie mamusie zachwycone dzastinem - daja

Gość ani to angielskie
czy imie Ruth, Sara, Kristina,Michelle,Hana, Eleanor , Verity czy tez David, to angielskie? takie sa w anglii popularne. Znam tez dziewczynke o imieniu India

Gość polskich ie daja
a czy oni cos wiedza o Polsce?? oni nawet ie maja pojecia gdzie Polska lezy:) mysla ze na dalekiej polnocy gdzie niedzwiedzie i wilki biegaja. Fakt, pytala mnie jedna czy to prawda.

Gość zawsze jak widze taka
rozowa solarowe z dzieckiem to jest Dzesika, Andzelika ,Kewinek lub Brajanek :O albo Julka:O

Gość a co to jest
wiekszosc zna lecha walese jakos lech nie jest rozchwytywane na zachodzie :-P

Gość X_O_X_
John Paul The Second / Giovanni Paolo też jest znane :classic_cool:

Gość sruba
a co to jest... z tego co zauwazylam to ta laska na zdjeciu ma synka i podejrzewamz e nie bylaby zadowolona z tego zwgledu ze ktos link umieszcza na kafe...

Gość kiedy kiedy kiedy
no to prawda hahaha

Gość o rany dowaliłas
to prawda dziewczyny po zawodówce, jakies z wpadki nazywają swoje dzieci Kevin,Kacper, Jessika, Nikola, Angelika, natomiast dojrzałe kobiety świadome maciezyństwa mają Anny, Antków, Michałów czy Magdy czy Zofię,Łukasza. Te zwykłe współczesne młode dziewczyny świeże mamusie to raczej nie dają tych imion typu angelika,Nikola ale bardziej kierują sie modą Patryk,Anastazja, Wiktoria,Amelia, Mateusz.

Gość a co to jest
laska ze zdjecia ma corke nikolke latwo to zobaczyc - wystarczy umiec czytac zdjecie jest na n-k dostepne dla wszystkich

Gość jbrekv
a co to jest czepiasz sie. a czemu nie ruske????????????przeciez tez sa popularne!! Tak sie sklada ze daja angielki jak chca!!!!! tu nie ma zasad.A po kigo chuja komentowac czyjes imie????

Gość sruba
moje niedopatrzenie, dziewczynka byla ubrana bardziej na chlopaszka. W kazdym badz razie nei wygladaja mi na patologie. Widac ze kochaja dziecko, które jest slicznie ubrane, zadbane, ma piekne mieszkanie i jak widac cieplo rodzinne. Wiec czy to patologia?

Gość a co to jest
nikolka bedzie dumna ze swojej mamusi, gdy w zimowe woeczory bedzie przegladac albym ze zdjeciami ruskie sa pierogi imiona moga byc rosyjskie