Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chemical

Które wybrać? Krzesełka do karmienia.

Polecane posty

Chemical - wyslij please :) I napisz gdzie kupowałaś (przez Intrnet?) - ja doszlam do wniosku, że jak maly mi dorośnie do drewnianego z regulacją to zmienimy to chicco na takie :) A przez te pare miesięcy niech ma wygodnie, a i tak samego go w nim nie zostawię, więc nic mu sie nie powinno stać.

I jeszcze jedno - ono sie nie składa? W sumie do tego siedzenia może można jakąś miękką wkładkę dokupić?

Kupiłam je w internecie, w firmie e-kropka (www.ekropka.com) za 259zł + przesyłka chyba 16 zł. Swoją drogą, to bardzo dobry sklepik internetowy, kupowałam u nich matę Rainforest i teraz to krzesełko, zawsze dostawałam jakiś miły gratis, przesyłka dochodziła na drugi dzień, ogólnie o wszystkim informują i wszystko jest jasne i klarowne :) Ono przychodzi w płaskiej paczuszce, montaż i demontaż jest prosty, trzeba wbić ze 6 kołków i 8 śrub przykręcić/odkręcić, ale raczej nie jest to krzesełko do złożenia po jedzeniu :( Wysłałam Ci fotki. Mi się podoba w nim ta regulacja, teraz Lusia jest taka malutka, a normalnie sięga pleckami do oparcia i nóżkami do podnóżka. Siedzisko kończy się przy kolankach, nóżki nie wiszą, nie "pieją" i tak na oko to dzidziołowi jest wygodnie. Jak podrośnie, to się po prostu siedzisko i podnóżek przesunie na niższe pozycje (zwiększy się wówczas głębokość siedziska - teraz połowa siedziska jest za oparciem, bo mały dzidziuś jest krótki w dupci, i odległość między siedziskiem a podnóżkiem). Ale napiszę więcej gdy już będzie poważniej przetestowane. Jakby coś było nie tak, to napiszę i w razie czego Cię uprzedzę :) Mailik poszedł :) Pozdrawiam!

Aga - wysłałam Ci maila ze zdjęciami, ale są dość dużej objętości (nie miałam czasu, zeby bawić się w zmniejszanie). Jakby nie przeszły daj znać - wrzuce fotki na fotosik i dam Ci linka. Pozdrawiam :)

Gość Hanula83
Drogie mamy po przeczytaniu tego watku postanowiłam kupic krzesełko drewnaine rosnace wrac z dzieckiem, jednak ich cena jest dla mnie zabójcza. Znalazlam na allegro tanszy odpowiednik tych firmowych: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=417299350&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. model kd2 najbardziej mi sie podoba. Prosze was o opinie czy to krzesełka bardzo sie rozni od tych firmowych? \"Chemical\": swoje pewnie juz uzytkujesz troche i mozesz sie wypowiedziec o jego wadach i zaletach.Rzuc prosze okiem na to które ja znalazłam.

witam,mam pytanie do mam które posiadają krzesełka o które chce zapytać. Jestem zainteresowana krzesełkiem firmy baby desing albo 4 baby antarctica. podaje linki które znalazłam i zastanawiam się nad wyborem, http://tablica.pl/oferta/krzeselko-do-karmienia-ID1gTiP.html#34cdaa29;r:3;s:303 http://allegro.pl/krzeselko-4-baby-antarctica-i2514863698.html proszę o pomoc

Gość ulakulla
ja po długich poszukiwaniach zdecydowałam się na Chicco Polly. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, jest bardzo stabilne, dziecko chętnie w nim siedzi, czasami chwilę dłużej jak np. gotuje obiad. Wydaje sie bardzo bezpieczne i łatwo się czyści. A przy okazji... wygląda ładnie, nie tandetnie.