Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Seeni

Anonimowe listy do.....

Polecane posty

topik dla anonimowych listów do forumowiczy, jesli macie ochotę napisać anonimowy list do anonimowego odbiorcy:) Napisałabym ale nie wiem gdzie, wciąz czekam na Twoich post, odkrywam Twój nastrój, radość, nostalgię, ciekawe jak pachniesz? ta rozmowa..naprawsdę mnie zdumiala, zaskoczyłeś mnie, róże są śliczne....

Nie wiem czy Ty chcesz, chciałabym Cię przytulić, bardzo chcę, żebyś był jak najbliżej, jak najczęściej..może kiedyś Ci to napiszę.

Gość ale sobie wybrałaś nicka
seni to pieluchomajtki dla dorosłych :D:D:D

Gość nieważne kto i do kogo
Myślałam, że mnie chociaż troszkę kochasz. Że w tym głupim kładzie w jakim jesteśmy, jest jakiś sens. Ale dzis zrozumiałam, że jednak nic do mnie nie masz. Jestem workiem na spermę. Nie zależy ci na tym, żebym była tylko twoja. Dajesz mi tzw. wolną rękę. Zabolało. Bardzo nawet. To tyle tylko chcialam Ci tu napisać.

Gość dla modełe
wybaczcie jesli czasem przegnę,proszę o cierpliwość,poprawię się🖐️

Naprawdę? :( nie wiedziałam:( Chciałabym Ci powiedzieć, że tęskniłam i zapytać od razu czy Ty też. Pewnie się domyślasz jak na mnie działasz, właśnie ta tajemniczość..

{Gdybym mia³a powiedzieæ co dziœ myœle o œwiecie z praw¹ rek¹ na sercu tak szczerze powiedzia³abym, ¿e jeszcze jeszcze nie jest najgorzej chocia¿ czasy do ¿ycia mamy pod³e Mimo to, gdy wró¿e z gwiazd wychodzi mi, ¿e przed nami jeszcze wiele pieknych dni Moje oczy s¹ nadal zielone w moim oknie wci¹¿ kwitnie nadzieja i pe³ne œwiat³a s¹ moje d³onie jeszcze wierze w drugiego cz³owieka... Moje oczy s¹ nadal zielone w moim oknie wci¹¿ kwitnie nadzieja i pe³ne œwiat³a s¹ moje d³onie jeszcze wierze w drugiego cz³owieka... Gdybym mia³a powiedzieæ co mnie dziœ najmocniej boli powiedzia³abym, ¿e s³owa nieczu³oœci a gdy ktoœ mnie spyta czego, czego sie najbardziej boje powiem,¿e samotnych nocy i wojen Mimo to, gdy wró¿e z gwiazd wychodzi mi, ¿e przed nami jeszcze wiele pieknych dni Moje oczy s¹ nadal zielone w moim oknie wci¹¿ kwitnie nadzieja i pe³ne œwiat³a s¹ moje d³onie jeszcze wierze w drugiego cz³owieka... Moje oczy s¹ nadal zielone w moim oknie wci¹¿ kwitnie nadzieja i pe³ne œwiat³a s¹ moje d³onie jeszcze wierze w drugiego cz³owieka...]

Gość nie wolno mi Cię... wiesz
tak bardzo bym chciała... :-( czasem największe pragnienia trzeba po prostu przemilczeć. nie byłoby dobrze, gdybym to otwarcie powiedziała. może na to nie wygląda, ale... wiesz. nie umiem mówić o uczuciach. postaram się być zawsze rozsądna, nie martw się, nie wybuchnę w najmniej odpowiednim momencie. :-)

'wszystko prostsze, gdy się śpiewa i gra, gdy po szklance koniak spływa jak łza...' ;]

Gość pamietaj ze
1.Kobieta nigdy nie powinna wyznawać miłości, a jeżeli już ma to uczynić, to powinna być pewna miłości swojego partnera. 2.Kobieta nigdy nie powinna pytać o uczucia swojego partnera. 3.Kobieta słysząc wyznanie miłości powinna sprawdzić, czy to co powiedział jest prawdą i czy nie jest to \"chwilowy przypływ namiętności".

Gość ineeS
Pisz jeszcze,chce tego...Tylko jeden szczegoł nie pasuje..To specjalnie?

Gość to dobrze .
Ta muzyka jest smutna, kojarzy się z samotnoscią , z tęsknotą. Myślałam o Tobie z taką czułością, a teraz wiem, pomyliłam się.

Gość wyodna corka
moj list jest w topicu "do matki..toksycznej matki". To tyle.

Gość oboje wiemy co się między nami
dzieje. wiem, że o mnie myślisz tak samo intensywnie, jak ja o Tobie, ale żadne z nas nie da tego po sobie poznać. dlaczego nie spotkaliśmy się wcześniej, w innych okolicznościach? mogłoby przecież byc tak pięknie... a tak jest, no właśnie, co jest? pamiętaj, że zawsze będe przy Tobie i nie zrobię nic, co mogłoby Cię skrzywdzić. ufaj i pozwól zaufać...do końca :classic_cool::P

Gość złota iskierka
wiem, że nie jestem tu przypadkiem, tak idealnie się uzupełniamy. po prostu pewnego dnia przyjaciółka pokazała mi to forum... pierwsze zauroczenie jakoś szybko przeszło. :-) kiedy się o kimś wie za dużo to się trochę odechciewa :D później przyszło drugie i... nie chce przejść. kiedy mam zajęty mózg toprzychodzi jakoś podświadomie... czuję się trochę jakbyś był wynajętym mieszkaniem, kiedy nie mam na czynsz, niby Cię mam, ale mój to Ty nie jesteś. w dodatku muszę żyć ze świadomością, że pewnego dnia Cię stracę zupełnie. i nie będę mogła nawet mieć pretensji.

Chciałbym żyć dla Ciebie, tulić Cię, kiedy masz złe dni. Chciałbym być Twoim oparciem i dać z siebie wszystko co mam najlepsze, bo mimo wielu niedoskonałości mam i dobre strony. Być przy Tobie w chwilach radości, a także, może nawet przede wszystkim w chwilach smutku. Pragnę dawać, bo to sprawiło by mi największą przyjemność. Twój uśmiech byłby najlepszą nagrodą, najpiękniejszym prezentem. Pragnę być dla Ciebie takim człowiekiem, takim mężczyzną jakiego sobie wymarzyłaś. Stać się częścią Twojego życia, a nie nic nie znaczącym epizodem. Niestety, istnieje bariera, której chyba nie sposób pokonać. Tworzą ją moje kompleksy, wymieszane z tym jak wyglądam i Twoją obojętnością, dystansem jaki utrzymujesz wobec mnie. Czasami myślę, że najlepszym co by mnie mogło spotkać, to taka sama obojętność odczuwana do Ciebie. Ale wiem, że to niemożliwe, zawsze już będziesz dla mnie kimś wyjątkowym, nawet jeśli minie to uczucie, którym Cię darzę. Moim marzeniem jest abyś je odwzajemniła, aby nigdy nie minęło. Ale marzenia mają to do siebie, że rzadko się spełniają. Tym bardziej jeśli się je zdradzi komuś, a ja niestety to zrobiłem. KC, później BCK w opisie GG. Miałem to szczęście, a może nieszczęście, że zauważyłem je, trudno nie zauważyć, jeśli nigdy nie dajesz podpisów, a tu nagle jakieś na chwilę się pojawiają. Chciałbym żeby to znaczyło Kocham Cię, Bardzo Cię Kocham i było skierowane do mnie. Ale jeśli to nawet znaczyło to co tu napisałem, to na pewno nie było do mnie. Aż takiego szczęścia nie mam w życiu, zresztą w ogóle nie mam szczęścia. I chciałbym, abyś to przeczytała, choć tak się nie stanie. A najbardziej to pragnął bym Ci to wszystko, znacznie więcej, wyznać, wpatrując się w Twoje piękne oczęta. Ale nie zrobię tego, bo czuje, wiem, że nie chcesz tego. Lost inside my sick head //AiC - Love, Hate, Love// Kocham Cię maleństwo.

Gość ineeS
Seeni..?

Gość ineeS
To za mało...pisz o TYM.

Gość mam 69 lat
o czym Kochanie?

Allerliefste van mij, ik hou heel erg veel van jou. Ik ben echt blij om met je samen te wonen en gefeliciteerd met jou nieuwe bantje!!!!!

Gość freazjaaa
Tak bardzo Cię kocham nawet nie wiesz .. myślałam że Ty też to czujesz Nie wiem dlaczego odsuwasz się Im jesteśmy bliżej to potem nagle znikasz I tak wracamy do Siebie Nie zapomnę Twojego dotyku .. było cudownie wspaniale A teraz znowu cisza .. smutno Już nigdy się nie dowiesz że byłam w ciąży i poroniłam Ale to Ty obrałeś taką drogę A ja nadal kocham :(

\\\\złudzenia też nie wiem czy tak... na pewno duża ciekawość Osoby... fascynacja może niezmiennie... no może z małymi przerwami ja po prostu ciągle nie rozumiem... i właśnie na to Niezrozumienie się nie zgadzam... i NA PEWNO nie zgodzę może o tym nie wiesz, ale naprawdę NIE masz wyboru jak by co - poczekam... trudno ..... wiersze...czytam uważnie, zresztą w ogóle lubię je czytać... wyrażają sprzeczne uczucia - tak jak te które w Nas... sam wiesz, ze NIC nie chce być proste... a czy tutejsze słowa cokolwiek upraszczają ??

ja raczej to tych wstydliwych nie nazle :P poza tym do nie było nerwowe wypierdalać tylko przyjacielskie :classic_cool: