Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yryska

chce by było orginalnie

Polecane posty

Gość podaj trochę danych
a kreacje Wasze w jakim stylu?

Gość orYginalnie
tępa babo

Gość kar123
Na naszym weselu wszyscy goście spali w pensjonacie w górach, tam tez było przyjecie, następnego dnia dla chętnych gości zorganizowaliśmy wycieczę do pobliskich podziemi z przejazdem łódkami, po powrocie od 15.00 był grill. W ramach podziękowań goście dostali certyfikaty na papierze czerpanym ze zdjęciem wszystkich obecnych na weselu(zrobione przez fotografa w dniu wesela), data ślubu i tekstem podziękowania za obecność. Było cudownie:) reszta rzeczy na weselu raczej typowa

ja sukienke w barokowym stylu - moze nie do konca ale cos jakby facet zaboty

kar123 -----> dzieki za podanie pomysłu z grupowym zdjeciem , wycieczka tez oki ale chyba mnie nie stac juz na takie cos

Gość wy takie doskonałe
PRZESTANCIE SIE CZEPIAC TEGO CZY ORGINALNIE CZY ORYGINALNIE CO TO ZA RÓZNICA I TAK KAZDY WIE O CO CHODZI MOZE AUTORKA JEST DYSLEKTYKIEM TAK JAK NP JA :P I CO W TYM TAKIEGO STRASZNEGO - CHOROBA JAK KAZDA

Gość orYginalnie
każdy tępy nieuk mówi że jest dyslektykiem

Gość podaj trochę danych
brzmi fajnie :) Wydaje mi się, że ludzie zwracają uwagę na klimat całości - Wy macie więc barokowe ciuszki i efektowną, wręcz pałacową salę. Fajnie gdybyście zatańczyli jakiś klasyczny taniec. Muzyka w tamtych czasach to ponoć skrzypce i organy, Bach, Vivaldi, Handel - może warto przemycić coś z tego podczas mszy? O ile oczywiście ktokolwiek zauważy takie niuanse...

dzieki :) apropos skrzypiec - mam kolezanke ktora gra i zdeklarowała sie ze podczas składania zyczen ona stanie sobie gdzies z boku i bedzie nam grała

Gość Długopis z tekturką
a czemu podczas skladania zyczen? a nie lepiej gdzies na mszy ? albo do pierwszego tanca? :)

sama nie wiem ona mi tak zaproponowała a ja sie zgodziłam

faktycznie piekna ale moja nie bedzie w 100% wygladac jak ta z linka pozmieniam ja

Gość zła ciotka
ta koleżanka to niech wam lepiej w kosciele zagra albo na imprezie, bo do tych życzen to tak troche ni w pite ni w oko :P