Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMIMI_

MOJE DWUTYGODNIOWE SPI PO 7 GODZ W NOCY, CZY MAM WYBUDZAĆ NA KARMIENIE?

Polecane posty

ja nie wybudzałam karmiłam jak sie budził sam i był głodny dziceko nie do sobie krzywdyzrobic z jedzeniem

hmm widze ze zdani podzielone, a ja mam ten sam problem z moim malcem tylko ze w dzien, w nocy budzis ei regularnie glodny co 2-3 godziny a w dzien potrafi caly dzien kilka godzin ok 7 mial rekord spania, ja staram sie go wybudzac pzrewijaniem ale marne efekty, z tym zatykaniem noska to maz probowal i tez ma to gdzies, spi dalej, nie wiem co robic amoja polozna na odmiane twierdzi ze jak zglodneije to sie obudzi i moze ma troche racji bo fakt ze jak jest glodny to nei spi :) tylko ze jak ja mam byc spokojnego sumeinia jak dziecko pzrze 7 godzin nie je :/ a co do pokarmu to ja po porodzie mialam zero pzrez dwa dni potem ze trzy dni na tyle ze spoko trojaczki bym wykarmila a teraz coraz mniej a on coraz wiecej je, pije herbatki laktacyjne, mase soku i wody i nic sie nie zwieksza, jak tak dalej pojdzie to za kilka tyg pewnie zaniknie :/ nie wiem co ze mna jest nie tak ale od pocztaku maly nie chcial z piersi tylko odciagniete z butli i to niezbyt bo mu sie nie chcialo ssac, teraz juz jest lepiej to zas z mlekiem problem ..

Gość Ciumkacz
Super forum o tych głupotach nt. karmienia piersią! A co do obecnego tematu: najważniejsze czy prawidłowo przybiera na wadze i nie ma żadnych niepokojących objawów (a chyba nie - skoro "słodko śpi"). W takim wypadku pewnie nie ma sensu karmić dodatkowo w nocy, ale to moja prywatna opinia. Może spróbuj, dla czystego sumienia, raz wybudzić, i zobacz czy w ogóle chce jeść, bo może się okazać, że po prostu tyle snu potrzebuje i przy piersi natychmiast zaśnie.

myszka tobie sie wydaje ze pokarmu nie masz i mi tez sie tak wydawalo bo poersi niby puste i wogole a co przyszlo do karmienia to najadaly sie na dwie godziny! a tu nie chodzi o to ze dziecko jest najedzone w nocy tylko wlasnie o spadek cukrow w nocy!a tu nie chodzi zeby sie budzil tylko dac mu jesc na snie!